Home | Dagje uit vandaag | Workshops

Uittips van bezoekers over Bellingwedde

Groningen
Groningen > Bellingwedde > Tips van bezoekers

Bellingwedde (gemeente)


Bezoekerstips over Bellingwedde (6) | Tip toevoegenAlle attracties »

Ga je binnenkort naar Bellingwedde en ben je op zoek naar tips voor een bezoek? Wat is typerend aan deze gemeente? Zijn er leuke activiteiten of bijzondere plekjes. Is het een mooie omgeving? Is het leuk in de zomer of juist in een ander seizoen? Wat is dat ene leuke winkeltje of restaurant dat je gezien moet hebben. Wissel hier je ervaringen uit.
22 maart 2018MOW - Museum De Oude Wolden
door M.
Een frise opstelling van zeer divers textiel, de tentoonstelling is met veel aandacht ingericht. Het museum is mooi gelegen in het groen, achter t museum duik je zo een wandelparkje/bosje in. Aardige medewerkers vertelden dat het museum steeds nieuwe tentoonstellingen maakt. Een plek om terug te keren!

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
25 december 2017Buddha in Beeld
door Wim Mulder
Buddha in Beeld gaat echt bij Bellingwolde horen, want voor de 19e keer organiseren Willemien van Heck en Wim Mulder dit unieke evenement. Het is een bijzondere expositie van Boeddhabeelden. Het interessante van deze expositie is de veelheid aan informatie die er bij gegeven wordt over de betekenis van de beelden, de handhoudingen (mudra's) en de Boeddhistische rituelen. Een aanrader. Dit jaar nog 2 keer geopend op Tweede Kerstdag en op zondag 31 december van 13.00 - 17.00uur. Bezoekerslocatie: Hoofdweg 148 Bellingwolde.
De toegang is gratis.

Kijk op de website van buddhainbeeld.nl

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
29 augustus 2017MOW - Museum De Oude Wolden
door Feitsma
Het mow mag dan in een wat vergeten uithoek van Groningen liggen, de mix van moderne kunst en streekgebonden cultuurhistorie maakt een bezoek aan het museum de moeite waard!

Vind ik leuk | 1 persoon vindt dit leuk
21 augustus 2012Je vergapen aan gigantische oude boerderijen
door Joke
Oost-Groningen is prachtig om te fietsen en wandelen. Het gebied van de Ruiten A, de oude dorpjes als Oude Schans en Bourtange. Maar fiets je door Bellingwolde dan verbaas je je over de gigantische boerderijen met een voorhuis al een dure villa.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
3 februari 2010MOW - Museum De Oude Wolden
door Nilaya Verwater
Afgelopen december 2009 ben ik samen met een gast van het Hospice te Winschoten naar de icoontentoonstelling geweest. Hier werk ik als vrijwilligster en heb samen met een andere vrijwilligster een bewoner mee kunnen vragen naar het Streekmuseum De Olde Wolden.
Dit met een gast kunnen doen komt zelden voor, omdat al onze gasten terminaal zijn. Deze gast schildert zelf ook iconen. Deze middag vergeet ik nooit, iemand in de laatste fase van zijn leven, hierbij kunnen begeleiden. Zo bijzonder om dit met name voor hem maar ook voor me zelf te ervaren.
Zelfs de medewerkers van het Streekmuseum, ook vrijwilligers, waren ontroerd. Hen nog vriendelijk bedankt voor de vriendelijke ontvangst.
Dit vergeet ik nooit.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
3 februari 2010MOW - Museum De Oude Wolden
door Nilaya Verwater
Ik ben werkzaam in het Hospice te Winschoten.Ik ben daar vrijwilligster. Een van de vele zorgtaken die we verrichten zijn eventuele uitstapjes naar buiten. Dit gebeurt zelden omdat onze bewoners in een terminale fase zijn. Afgelopen december is een gast en ik samen naar de iconententoonstelling geweest. De Heer heeft hier ontzettend van genoten, heel ingrijpend dat zo een mooie tentoonstelling ons beide diep heeft geraakt. De heer heeft ook nog naar de lezing gekund.
Dit zijn de parels in mijn werk.
Nog dank aan het museum voor de gratis entree en vriendelijke ontvangst.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt

Vertel jouw tip over Bellingwedde

Wat vind jij typerend aan Bellingwedde? Wat maakt deze gemeente een bezoek waard? Vertel over leuke activiteiten, de binnenstad, bijzondere plekken, de omgeving, natuur, leuke restaurants, terrasjes enz.

Titel


Jouw tip

Naam
E-mail (niet zichtbaar)


Voorwaarden
1. Jouw e-mailadres delen wij niet met anderen.
2. Jouw e-mailadres gebruiken wij alleen voor correspondentie over jouw vermelding op Uitzinnig.nl.
3. Op tips die hier geplaatst worden is onze disclaimer van toepassing.
4. Godslastering, obsceniteiten, grove opmerkingen of kwetsend commentaar zijn ongewenst.
5. Reclame uitingen, hyperlinks, tips van één woord en betekenisloze berichten zijn niet toegestaan.
6. Tips die niet zijn toegestaan of ongewenst commentaar bevatten worden aangepast of verwijderd.
 
De leukste uittips direct via Facebook. Word nu fan van Uitzinnig.nl »