Vredenburg Leidsche Rijn

Muziekpodia in Nederland > Provincie Utrecht > Utrecht
Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht, Utrecht
Vredenburg Leidschen Rijn, centrum van kunst en cultuur, waar klassiek en modern, voor jong en oud samengaan. Makkelijk te bereiken en goed erbij te parkeren. Goede herinnering aan kinderen die ..
Anne Marie Stolk, 20112 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(24 stemmen)
83%
Stem nu ook
Vredenburg bestaat momenteel uit 2 vestigingen totdat de verbouwing van de locatie in Utrecht centrum gereed is (2012). De vestiging Vredenburg Leidsche Rijn fungeert als grote zaal (tot 2000 bezoekers) en is de locatie voor de grotere concerten.

Vredenburg Leeuwenbergh is de andere locatie en is vooral gericht op de kleinere optredens en uitvoeringen.

Zie de agenda op de website van Vredenburg voor het aankomende programma.

Bezoekersinformatie

Vredenburg Leidsche Rijn
J.C. Verthorenpad 100
3541 MV  Utrecht
Telefoon: 030-2862286

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Vredenburg Leidsche Rijn

2 reviews | Voeg een review toe
Vredenburg Leidsche Rijn scoort een 8,3 uit 10 op basis van 24 stemmen en 2 reviews.
Anne Marie Stolk uit Polsbroek | 19 mei 2011
Vredenburg Leidschen Rijn, centrum van kunst en cultuur, waar klassiek en modern, voor jong en oud samengaan. Makkelijk te bereiken en goed erbij te parkeren. Goede herinnering aan kinderen die genieten van Peter en de Wolf. Een locatie waar kinderen kennis kunnen maken met mooie muziek en kinderen een andere kijk kunnen geven op iets wat wellicht saai en oudbollig lijkt. Is dat niet het mooiste wat we hen mee kunnen geven? Een open blik en het leren kijken en luisteren naar dingen die anders zijn! Dat geeft een basis voor het leven! Vredenburg draagt hieraan bij en moet door iedereen gekend worden!
Ronald uit Haarlem | 16 november 2008
Afgelopen donderdag voor het eerst naar Vredenburg Leidse Rijn geweest. En voor de laatste keer! Weggestopt op een derderangs neerslachtig makend industrieterrein ligt het. tenminste als je het kunt vinden. je moet via een wirwar van half afgezette modderige B-weggetjes de verdekt opgestelde borden volgen. Dan kom je bij een soort grote doos. Als je binnenkomt en iets wilt drinken sta je eerst met honderden anderen in de rij voor muntjes. Als je die eindelijk hebt sta je weer met al die anderen in de rij voor je drankje. Ook moet je een parkeermunt kopen. Dat laatste is volkomen overbodig, want als je weer buiten komt zijn de zogenaamde toezichthouders al lang verdwenen en kun je zonder de munt nodig te hebben van het terrein vertrekken. Geldklopperij dus. Terug naar de zaal. De akoestiek is ronduit rampzalig. Het concert van joe Bonamassa was een flop. Een brij van geluid waarin elke subtiliteit hopeloos verloren ging. De nazit was al even erg. In de troosteloze omgeving is geen alternatief om even leuk na te borrelen. In in vredenburg Leidse rijn word je weggekeken door het personeel terwijl de bar al opgeruimd wordt. Conclusie: nooit naartoe gaan, gauw slopen en hopen dat het nieuwe centrum in Utrecht er snel komt.....
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Utrecht

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.