Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Wereldmuseum Amsterdam - Tropenmuseum

Wereldmuseum Amsterdam - Tropenmuseum in Amsterdam, Noord-Holland bewaar
In het Wereldmuseum Amsterdam (voorheen Tropenmuseum) vind je de mooiste verhalen en voorwerpen van over de hele wereld. Je maakt er een reis door de tijd en de wereld en maakt zo kennis met uiteenlopende culturen en het dagelijks leven van mensen ver weg.

De vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen gaan over het vertellen van een menselijk verhaal. Dit zijn verhalen over universele menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten. Ontdek de enorme culturele diversiteit die de wereld rijk is, maar ook dat we allemaal hetzelfde zijn: mens.

Dit museum over wereldculturen vind je in een prachtig rijksmonument uit 1926 aan het Oosterpark, in het hart van Amsterdam Oost.

Wereldmuseum Junior
Speciaal voor kinderen is er Wereldmuseum Junior, het oudste kindermuseum van Nederland. Kinderen stappen hier in een in een andere wereld, waarbij ze mogen zien, aanraken, beleven en meedoen. Er zijn dan ook volop leuke kinderactiviteiten om te doen.

Voor wie is dit leuk?

  • Leuk uitje, ook voor alleen
  • dance event

Bezoekersinformatie

Wereldmuseum Amsterdam - Tropenmuseum
Linnaeusstraat 2
1092 CK  Amsterdam
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Wereldmuseum Amsterdam - Tropenmuseum

1 reviews | Voeg een review toe
Wereldmuseum Amsterdam - Tropenmuseum scoort een 7,8 uit 10 op basis van 23 stemmen en 1 review.
8"Mooi en interessant"
Juliette raaijmakers uit Haarlem | 29 november 2016
Altijd interessante tijdelijke tentoonstellingen zoals bv de fifties of bluesmuziek. Mooie binnenhalen en altijd interessant de rest van het museum te bekijken over verschillende culturen.
Bezocht in 2015, alleen.
Uitgelicht