Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Miljoenenlijn

Miljoenenlijn in Simpelveld, Limburg bewaar
In Zuid-Limburg ben je van harte welkom op de Miljoenenlijn. Stap in de stoom- en dieseltrein en reis mee terug in de tijd. Deze spoorlijn gaat dwars door het prachtige Limburgse heuvellandschap. Beleef het reizen van vroeger in een 1e klas rijtuig.

Je kunt ook een bezoek brengen aan het oude station Simpelveld. Hier vind je een klein spoormuseum, een souvenirwinkel, de oude werkplaats, stallingloodsen, seinhuisjes en meer.

Voor wie is dit leuk?

  • Leuk met jonge kinderen
  • Leuk met een groep (vrienden)
  • Leuk met je partner

Bezoekersinformatie

Miljoenenlijn
Stationstraat 20-22
6369 VJ  Simpelveld
Telefoon: 045-5440018
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Miljoenenlijn

4 reviews | Voeg een review toe
Miljoenenlijn scoort een 9,1 uit 10 op basis van 23 stemmen en 4 reviews.
2"Viel tegen"
A. Baars uit Tilburg | 25 juni 2022
Allereerst respect voor de vrijwilligers. Echter, ik snap al die lyrische reacties niet. Ja de stoomtrein is uniek. Een blik in de coupés geven je een kijkje in de tijd terug. Echter de beloofde uitzichten vallen vies tegen. Van Simpelveld naar Kerkrade zie je dichte bebossing en viaducten. Je rijd dezelfde weg terug om vervolgend richting Schin op Geul te rijden. Hier zie je af en toe het mooie landschap maar dat is minimaal de banken in de coupés zijn kapot en echt vies. Als ik rest van reviews lees vraag ik mij werkelijk waar af of ik wel in de zelfde trein zat als deze mensen.
Bezocht in 2022, met partner.
10"Erg leuk"
Will uit Dedemsvaart | 25 december 2018
Een prachtige lange rit door een mooi landschap. Een leuke ervaring, voor herhaling vatbaar. Hebben we gedaan tijdens een vakantie.
Bezocht in 2015, met partner.
8"Erg leuk met gezin"
Karin uit Uithoorn | 18 november 2016
Het bekijken van de stoomtrein is al heel erg leuk. De rit gaat langs leuke stationnetjes en in Valkenburg kun je nog lekker rondkijken voor je weer terug gaat. De conducteur laat kinderen op verzoek zelf de kaartjes knippen. Er is een speurtocht in de trein en bij het beginpunt voor kinderen. Bij het beginpunt ook een klein museumpje en plek om iets te eten of drinken.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
9"Erg leuk, spannend en leerzaam, prachtig in natuur"
Wouters uit Gulpen | 23 september 2016
Aardige vrijwilligers, die kinderen zelf conducteur laten zijn, spannend toch. Leerzaam om oude stoom locomotief te zien en te ervaren.
Bezocht in 2016, met een groep.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht