Speelparadijs De Ballebak Zoetermeer

Sport & spel in Nederland > Zuid-Holland > Zoetermeer
Speelparadijs De Ballebak Zoetermeer in Zoetermeer, Zuid-Holland
Mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben hier vanmiddag een superleuk verjaardagsfeestje gevierd. Goed georganiseerd, het personeel maakt er een echt feest van. We hebben ervan ..
Laura, 20189 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(29 stemmen)
83%
Stem nu ook
Speelparadijs De Ballebak is een overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...

Voor de jongste kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte. Bij droog weer is het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere speeltoestellen.

Openingstijden

Gehele jaar van 10.00 tot 19.00 uur, behalve op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag.
Zie de website voor eventueel gewijzigde openingstijden.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Speelparadijs De Ballebak Zoetermeer
Voorweg 107
2716 NH  Zoetermeer
Telefoon: 079-3238463

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Speelparadijs De Ballebak Zoetermeer

9 reviews | Voeg een review toe
Speelparadijs De Ballebak Zoetermeer scoort een 8,3 uit 10 op basis van 29 stemmen en 9 reviews.
9"Top verjaardagsfeestje"
Laura uit Zoetermeer | 15 september 2018
Mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben hier vanmiddag een superleuk verjaardagsfeestje gevierd. Goed georganiseerd, het personeel maakt er een echt feest van. We hebben ervan genoten! Bedankt!
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
9"Veel leuker dan verwacht!"
Mark uit Den haag | 25 maart 2017
We dachten alleen naar een indoor kinderspeeltuin te gaan. Blijkt dat ze ook een buitenspeeltuin hebben, lasergame, disco dansen, disco rolschaatsen en nog nooit eerder van gehoord hoverkarten. Dat laatste hebben we ook gedaan. Wat was dat een funfactor! Verder alles goed geregeld en netjes. Erg vriendelijk personeel ook. Ga er zeker terug komen!
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
3"Arrogant personeel!"
D. uit Zoetermeer | 2 maart 2017
Voor de kleintjes is het onoverzichtelijk, er zijn wat stukjes waar kleintjes uit ontsnappen, het personeel zo arrogant is en je gewoon aanvalt.
Grote zus (7) mocht niet achter haar kleine zusjes aan, in het kleine onoverzichtelijke speelgedeelte, werd 2x grof aangesproken! Toen ik verhaal ging halen deden ze zo arrogant tegen mij, en ontkende dat ze zo hadden gedaan tegen haar maar indien ze ook tegen de ouder zo grof en arrogant doen is wel duidelijk dat dit erg ongekwalificeerd personeel is , die ook niet aardig naar kinderen zijn. Heb hier toen ze jonger waren ook verjaardagsfeestje gevierd, was een beetje jammer dat zij gingen bepalen wanneer er gezongen moest worden, meteen met aankomst terwijl jassen net uit enz.. Ik kon niet eens een fotocamera pakken :-( zo snel ging het, werd er gehaast, terwijl dat niet nodig was als er gewoon gecommuniceerd had geworden. Ik dacht dat het misschien een eenmalig iets was maar helaas dus niet. Wc's zijn te smerig en parkeerplaatsje altijd vol.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
3 personen vinden dit nuttig
Fam. Jonkel uit Rotterdam | 24 juni 2013
Allereerst, weinig parkeerplaatsen!
Het was zeer slecht te noemen. Het was overal vuil voor de kinderen. Toiletten waren smerig, eten was erg slecht en koud. Je moet heel lang wachten voor eten klaar is. Is normaal niet zo erg als het eten lekker en warm is! personeel is ook ronduit onbeschoft en lopen er armoedig bij met piercings ect. Moet niet kunnen als je met kinderen aan het werk ben. Die meneer die de ' disco' aan het draaien is ronduit arrogant te noemen.. Bah, wat kan hij slecht met kinderen omgaan. Kortom, nooit meer naar de Ballebak. Wat een Ballentent!!
2 personen vinden dit nuttig
Joop uit Rotterdam | 10 februari 2013
Jeeee wat leuk hier, in 1 woord geweldig. Voor ons en natuurlijk ook voor de kinderen hahaha. Nou daar kunnen ze bij ons in Rotterdam wel een puntje aan zuigen. Het is effe rijden naar Zoetermeer maar dat hebben we er wel voor over. Jullie gaan ons vaker zien.
Renate uit Zoetermeer | 9 november 2012
Leuk speelparadijs voor alle kinderleeftijden. Met autos om in rond te rijden. Een opblaaskussen, ballenbakken, trampolines om mee te spelen.
Marianne | 18 februari 2010
Onwijs gaaf, schoon, vriendelijk personeel en een geslaagde verjaardags patij van mijn kind.
Daar weten ze nog wat service betekend.
Ik kom zeker heeeeel veeeel terug.
G. hilberding uit Vlaardingen | 3 februari 2010
Met een kinderverjaardag hier geweest, kids hebben zich super vermaakt en de pappa's en mamma's genoten heerlijk van een cappucinootje! Klaar voor herhaling wat ons betreft.
Vera verlaan uit Gouda | 28 april 2008
Ik vind het heel cool bij jullie.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Zoetermeer

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.