Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Movie Unlimited Zevenaar

Movie Unlimited Zevenaar in Zevenaar, Gelderland
Leuke, gezellige bioscoop met vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuk dat je in de zaal kan bestellen tijdens de film. Zag er allemaal netjes verzorgd uit. ..
Tine, 2023
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(23 stemmen)
87%
Stem nu ook
Ontspannen film kijken doe je in Movie Unlimited Zevenaar. Deze servicebioscoop heeft voor iedere smaak wat wils. Je ziet hier de nieuwste films. Van animatiefilms en thrillers tot romantische komedies en actiefilms.

Tijdens de film kun je een hapje en drankje bestellen. De zaal beschikt over comfortabele stoelen met veel beenruimte. Er is ook de mogelijkheid om je feestje hier te vieren. Een feestje om nooit te vergeten!

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden van de kassa op de website. Het reserveren van kaarten kan ook telefonisch en via de website.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Movie Unlimited Zevenaar
Markt 8
6901 AE  Zevenaar
Telefoon: 0316-342000

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Movie Unlimited Zevenaar

2 reviews | Voeg een review toe
Movie Unlimited Zevenaar scoort een 8,7 uit 10 op basis van 23 stemmen en 2 reviews.
10"Leuke bioscoop!"
Tine uit Zevenaar | 7 juni 2023
Leuke, gezellige bioscoop met vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuk dat je in de zaal kan bestellen tijdens de film. Zag er allemaal netjes verzorgd uit.
Bezocht in 2023, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
2"Onhygiënisch, slecht"
Aneal uit Zeveneer | 26 mei 2023
De werknemers eten hier de popcorn en nacho's zo uit de bakken waar het in zit! Vervolgens scheppen ze het voor de gasten met een schep in popcorn bakken. Enorm onhygiënisch, ook voor mensen met allergieën!!!
Werknemers zitten tijdens de film ook keihard achter de werknemers deur te praten! Hierdoor hoor je het hele gesprek tijdens de film, zo waren ze lekker aan het roddelen over andere collega's en gasten. Dit kan echt niet!!
Bezocht in 2023, met een groep.
Uitgelicht