Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Stepevents

Stepevents in Amersfoort, Utrecht
Step events is een kundig bedrijf met eerlijk advies van wat het beste bij je past qua step en met wat voor doel je je het in je vrije tijd wil gaan gebruiken? Kleine showroom met ruime keuze en een ..
Sander, 2021
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(36 stemmen)
83%
Stem nu ook
Leg op de “coole” step een schitterend parcours af door de historische binnenstad of de landelijke omgeving van Amersfoort. En geniet van cultuur, culinaire geneugten of de gezelligheid van een terrasje.

De step is een uitermate geschikt vervoersmiddel. Door het lage tempo geniet u van de grachtengordel, de rijke geschiedenis en ook de landelijke omgeving is een streling voor het oog. Steppen is ludiek en leuk om te doen.

Bezoekersinformatie

Stepevents
Oliesteeg 10
3811 JW  Amersfoort
Telefoon: 06-11516840
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Stepevents

2 reviews | Voeg een review toe
Stepevents scoort een 8,3 uit 10 op basis van 36 stemmen en 2 reviews.
9"Professioneel advies en kundige service"
Sander uit Houten | 20 juni 2021
Step events is een kundig bedrijf met eerlijk advies van wat het beste bij je past qua step en met wat voor doel je je het in je vrije tijd wil gaan gebruiken? Kleine showroom met ruime keuze en een hartelijk ontvangst door de eigenaar. Step naar keuze gekocht met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Heen en terugreis met de trein zeker de moeite waard. Een goede aanrader.
Bezocht in 2021, alleen.
1 persoon vindt dit nuttig
10"Genoten van een dagje uit in amersfoort."
Kees uit Apeldoorn | 20 december 2016
Amersfoort is echt een openbaring. Wat een mooie stad. Die steps zijn ook fijn en handig, want je mag overal komen waar je niet mag fietsen. Vooral al die gezellige terrasjes op die sfeervolle pleinen vonden we top.

We hebben het steppen gecombineerd met een heerlijke high tea op de groenmarkt. Dat was niet alleen erg goed verzorgd, supervriendelijke bediening en erg smaakvol, maar ook zo ruim bemeten, dat we pas om 21: 00 uur ons restaurant op het Lieve Vrouwenplein bezochten. Een onverwachte ontdekking, vooral omdat we Amersfoort alleen kennen van het voorbijrijden op de snelweg.
Bezocht in 2016, zakelijk.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht