Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Insight Beach

Insight Beach in Breda, Noord-Brabant bewaar
Na het succes van de opzienbarende pop-up locatie in Eindhoven vorig jaar, verhuist Insight Beach voor het komende zomerseizoen naar STRND in Breda. Zodra de terrassen weer opengaan, kun je er de hele zomer komen chillen, zwemmen, eten en drinken. Ervaar een echte beach experience in de stad, natuurlijk geheel coronaproof.

Staycation
Op het terrein van STRND in Breda is het straks heerlijk vertoeven bij de uniek ingerichte stadsoase van Insight Beach. Ondernemers Robert Pietersen, Jeroen van Schie (Insight Events), Sipke Schrijnen en Marijn van Dijke (STRND) hebben de handen ineengeslagen om jou de meest relaxte zomer in eigen land te bezorgen. Na het succes van vorig jaar bouwen zij deze zomer hun unieke pop-up concept nog een stukje verder uit.

Chillen aan de waterkant
Naast het speciaal gebouwde zwembad kun je lekker chillen op een comfortabel loungebed, een cabana of zak je onderuit in het bubbelende water van een luxe VIP-jacuzzi. Tijdens het zonnen geniet je van heerlijke mediterrane en Aziatische hapjes van top-chef Pascal Ariëns, frisse cocktails en beats van de beste dj’s.

Verrassend programma
Bohemian chique je vakantie vieren, dat is wat je doet bij Insight Beach. Zon, vrijheid, lekkere beats en een dagelijks verrassend programma vormen de perfecte mix voor deze exclusieve strandbeleving in de stad. Nederlandse top dj’s zorgen voor zomerse achtergrondtunes.


Openingstijden

Insight Beach is dagelijks geopend van 10.00 tot 23:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

- De entree kosten betreffen 5,- euro voor het terras.
- Een Loungebed rond de 50,- euro (voor 2 personen).
- De verhuur van de cabana zal ongeveer 100,- euro zijn (voor 2 personen).
Prijzen kunnen varieren mbt de weersituatie

Bezoekersinformatie

Insight Beach
Slingerweg 76,
Breda
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Insight Beach

0 reviews | Voeg een review toe
Uitgelicht