RvdBie Personal Training

De cijfers liegen er niet om, in veel gevallen zijn mensen niet fit. De vraag is, wil je dat veranderen? Is jouw antwoord hierop:‘ ja’? Dan kan RvdBie personal training je daarbij helpen!

Mijn missie is om mensen kennis te laten maken met RvdBie personal training! En om ervoor te zorgen dat zij niet de gemakkelijkste weg kiezen, maar een gezonde en bewuste keuze te maken.

RvdBie personal training, wil je laten ervaren wat zowel de korte, als de lange termijn doelen kunnen zijn. Mijn visie is dat je vanuit je eigen motivatie aan de slag gaat, en de juiste mindset krijgt om jouw doelstelling te realiseren. Ik kan jou het plezier laten ervaren waardoor het sporten in jouw ritme komt. Voor iedereen is er een persoonlijk trainingsplan en voedingsplan aangepast op jou leefstijl. Steeds stellen we de doelen bij, nadat je successen behaald hebt. Mijn persoonlijke doel is, om mijn klanten elke dag weer een stukje bij hun persoonlijke doel te brengen!

RvdBie biedt Personal Training 1 op 1 of in duo vorm aan, daarnaast ook meerdere groepslessen per week in bijvoorbeeld circuit training of boksen en ook Business Training voor bedrijven. Neem contact op en doe eens mee met een training!


Openingstijden

Kijk voor meer informatie over de tijden van de groepslessen op de website. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor Personal Training of Business Training, neem even contact met mij op!
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Kijk voor meer informatie over de prijzen van de groepslessen op de website. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor Personal Training of Business Training, neem even contact met mij op!

Bezoekersinformatie

RvdBie Personal Training
Dorpsstraat 28 (ingang achterzijde)
3214 AG  Zuidland
Naar de website
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van RvdBie Personal Training

0 reviews | Voeg een review toe
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Zuidland

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.