Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Junglepark de Orchideeën Hoeve

Ga op jungle-expeditie tijdens jouw zomervakantie
Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en rondfladderende lori’s voeren: voor een dagje in de tropen hoef je de grens helemaal niet over. In de Orchideeën Hoeve, gelegen in Flevoland, verschuilt zich een imposante junglewereld waar jij samen met jouw familie de leukste avonturen beleeft deze zomervakantie.

Uitje voor het hele gezin
Dwaal tussen de stokstaartjes en vlinders, voer de rivier griezels en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

Speciaal vakantieprogramma
Begint jouw avonturiersmaag al te knorren? Vergeet niet om op tijd een tussenstop in de ‘Zwevende’ Bloementuin te plannen. Na een sprookjesachtige lunch heb je weer genoeg energie om te spelen in de waterrijke speeltuin of om de reis te vervolgen door de jungle. Ben jij een echte avonturier die niet bang is voor een meterslange slang of een harige vogelspin? Schuif dan tijdens de zomervakantie aan bij de dagelijkse jungle griezelshow om 12:00 of 14:00 uur in het Jungletheater. Let op! Het aantal plaatsen in het Jungletheater is beperkt. Vol = Vol. Benieuwd wat de maki’s zoal bezig houdt, waarom ze zoveel zonnen of wat ze eten? Om 13:15 uur vertelt onze makiverzorger bij het makirijk alles over onze rondspringende maki’s bij het Makirijk.


Openingstijden

Wij zijn op maandag t/m zondag geopend van 09:30 tot 18:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Volwassene €16,50
Kind 3 - 12 jaar €9,95
Kind 0 - 2 jaar €0,-

Bezoekersinformatie

Junglepark de Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315 PV  Luttelgeest
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Junglepark de Orchideeën Hoeve

0 reviews | Voeg een review toe
Uitgelicht