Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Galerie Zaansgroen

Galerie Zaansgroen in Zaandam, Noord-Holland bewaar
Elke weekend biedt Zaansgroen kunstenaars uit binnen- én buitenland de kans om hun werk te tonen. In een intieme setting kunt u zich laven aan wisselende exposities en dito aanbod. Van abstract tot figuratief en van schilderijen tot toegepaste kunst. Wellicht kunt u uw bezoek combineren met een bezoek aan het bijzondere stadshart van Zaandam.

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. Een intieme expositieruimte waar alles gelijkvloers is en door de grote deuren zeer toegankelijk voor mindervaliden. Door het gebruik van zonnepanelen, winddelen en duurzame led verlichting draagt Zaansgroen bij aan een beter milieu. Deze expositieruimte nabij Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS station Zaandam en het busstation liggen op 500 meter afstand. Vanuit Amsterdam CS bent u met 12 minuten op NS Zaandam.


Openingstijden

Exposities vinden plaats op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00u - of anders aangegeven
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Galerie Zaansgroen
Zeemansstraat 54
1506 CV  Zaandam
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Galerie Zaansgroen

0 reviews | Voeg een review toe
Uitgelicht