Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vive Aznavour

Zaterdag 3 december 2022 | Het Badhuis Leidsebuurt | Haarlem
Op 3 december zingt en vertelt Michael Abspoel het levensverhaal van Charles Aznavour in Het Badhuis.
‘She’, ‘La Bohème’, ‘Yesterday when I was young’, ‘What makes a man a man’, ‘For Me, formidable’, ‘La Mamma’, ‘Non je n’ai rien oublié’, ‘Emmenez-moi’ en vele andere Aznavour-hits, ze zijn allemaal te horen in dit avondvullende muziektheater programma.

DE Laatste Grootmeester Van Het Franse Chanson
Michael Abspoel brengt een ode aan Aznavour, de man die de vergankelijkheid tartte en bleef zingen als een jonge god. Hij herdenkt hem niet alleen met muziek, maar ook met een zoektocht naar de invloed van Aznavour op zijn en ons leven. Daarbij de vraag stellend: hoe heeft hij ons geraakt?

In het programma zal Michael Abspoel de nummers dan ook inleiden aan de hand van persoonlijke verhalen en herinneringen. Daarnaast leren we Aznavour zelf beter kennen, door anekdotes over zijn doorleefde leven. Elk nummer krijgt zo een extra emotionele lading.

In zijn lange carrière groeide Charles Aznavour wereldwijd uit, tot de meest geliefde en best verkochte chansonnier aller tijden.

Shahnour Varenagh Aznavourian, de zoon van Armeense vluchtelingen, overleed op 1 oktober 2018 en was een monument van het Franse chanson. ‘Le dernier monstre sacré de la chanson’ zoals z’n fans hem liefkozend noemden, zong in negen talen, schreef en componeerde 1300 nummers en verkocht 180 miljoen platen en cd’s. Daarnaast speelde hij als succesvol acteur in meer dan 60 speelfilms.


Aanvangstijden

Zaterdag 3 december 2022: 20:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€7,50.
 

Bezoekersinformatie

Het Badhuis Leidsebuurt
Leidseplein 49
2013 PW Haarlem (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda