Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kerkpleinconcert

Zondag 19 februari 2023 | Protestantse Kerk Zandvoort | Zandvoort
Lisette Emmink – sopraan
Camilla van der Kooij – viool
Josje Goudswaard – piano
Het Tuschinski Trio bestaat sinds 2006 en heeft als gezamenlijke passie, dat zij graag mooie en pakkende muziek spelen, soms in aparte zetting. Zij hebben hiervoor als onuitputtelijke bron de filmmuziek gevonden, muziek die sinds het ontstaan van de film een onmisbare plaats heeft genoten.

Soms was er eerst beeldmateriaal en volgde later muziek, soms was de muziek er al en werd deze passend bij de film gevoegd. Het Tuschinski Trio laat horen dat filmmuziek ook zonder beeld blijft wat zij is: verrassend mooi!

Ons concertprogramma “An Unexpected Journey” is een prachtige verzameling ‘nieuwe en oude’ filmcomponisten; van Bizet (Habanera) en Verdi (Parigi o Cara), tot Badelt (Pirates of the Caribbean) en Rota (Parla Più Piano). Gecombineerd met filmthema’s uit bijvoorbeeld The Godfather, Les Miserables, Westside Story en Lord of the Rings, vormen deze meesterwerkjes een perfecte combinatie van populaire film thema’s en in films vertegenwoordigde klassieke werken.

Alle arrangementen met piano, sopraan en viool zijn speciaal voor het programma gemaakt, zoals bijvoorbeeld het prachtige “Fly” van Ludovico Einaudi (Intouchables), “Walking in the air” van Howard Blake (The Snowman) en natuurlijk: “The Shire” van Howard Shore (Lord of the Rings).


Aanvangstijden

Zondag 19 februari 2023: 15:00 uur

Aanvangstijd concert: 15.00 uur. Kerk open: 14.30 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Toegang: € 10,00.
 

Bezoekersinformatie

Protestantse Kerk Zandvoort
Kerkplein 1
2042 LV Zandvoort (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda