Het Aardbeienhof

Sport & spel in Nederland > Noord-Brabant > Gemert (gemeente Gemert-Bakel)
Het was weer een super dag bij het Aardbeienhof, de kinderen hebben zich weer prima vermaakt. De entree prijs was ditmaals volwassenen gratis en kinderen voor de helft van de prijs!!!!!! Dat was echt ..
E de Vries, 20144 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(30 stemmen)
83%
Stem nu ook
In Speelboerderij 't Aardbeienhof is van alles te beleven! Er is een grote speeltuin binnen en een leuke speelplek buiten. Kun jij zo snel mogelijk de weg naar het aardbeienkasteel vinden? Via de speeltuin kun je een speurtocht naar dit kasteel doen.

Ook kun je zien hoe er overheerlijke zomerkoninkjes geteeld worden. Regelmatig komt het animatieteam met leuke thema's voor de kinderen. Proef ook een van de eigen aardbeienspecialiteiten op het terras, terwijl de kleintjes heerlijk aan het spelen zijn.

Openingstijden 2020

1 april t/m 20 oktober:
woensdag van 13.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag van 10.30 - 18.00 uur

Tijdens de regionale schoolvakanties Zuid-Nederland dagelijks geopend van 10.30 - 18.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Het Aardbeienhof
Koksedijk 1
5421 ZB  Gemert
Telefoon: 0492-362117

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Het Aardbeienhof

4 reviews | Voeg een review toe
Het Aardbeienhof scoort een 8,3 uit 10 op basis van 30 stemmen en 4 reviews.
1"Blamage!!"
Natasja | 2 mei 2018
Binnen stinkt het naar muffigheid en vocht dus aangewezen op buiten. Daar trampoline en het hele speeltoestel afgezet met politielint voor onderhoud. Kids aangewezen op skelterbaan, wat zand en wip.. Maar nooit voldoende om iedereen iets te kunnen laten doen!!! Twee minuten binnen en toen omgedraaid! Echt een aanfluiting.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
E de Vries uit Boekel | 21 december 2014
Het was weer een super dag bij het Aardbeienhof, de kinderen hebben zich weer prima vermaakt. De entree prijs was ditmaals volwassenen gratis en kinderen voor de helft van de prijs!!!!!! Dat was echt een meevaller en super fijn! Je kunt hier ook zo lekker frietjes eten, op één of andere manier vinden de kinderen die zo ontzettend lekker!

We zijn hier ook een keer in de zomer geweest, toen reed er ook een treintje en konden we aardbeien plukken. Dat raad ik zeker iedereen aan!!

Ook zijn wel wel eens naar Hullie geweest, maar het Aardbeienhof vindt ik zelf veel overzichtelijker!
1 persoon vindt dit nuttig
Louis uit Groesbeek | 21 juli 2013
Er werd toch entreegeld voor de ouders gevraagd hoewel de ouders gratis toegang hebben volgens de webside, hoe kan dit? Bezoek 20 juli 2013.
Dennis uit Gemert | 6 oktober 2012
Gisteren weer geweest. Aardbeien geplukt, kinderen hebben zich zeer goed vermaakt. overzichtelijk en je kan binnen en buiten spelen.
we gaan er zeker met de herfstvakantie weer heen. Dan hebben ze Halloween, gaan we aardbeienpompoen lampions maken. ik heb er al zin in. een zeker aanrader.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Gemert

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.