Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Sonic Acts Biennial in Amsterdam

30 september t/m 23 oktober 2022 | Amsterdam | Amsterdam
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
89%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Sonic Acts Biënnale 2022 vindt plaats van 30 september t/m 23 oktober in Amsterdam, op verschillende locaties, waar tentoonstellingsopeningen, performances en lezingen met elkaar verweven zijn. Deze worden begeleid door in / outdoor geluidsinstallaties, kunstenaarspresentaties, workshops, excursies en nog aan te kondigen evenementen. De Biënnale vindt plaats door heel Amsterdam, in zalen als W139, Zone2Source, Het Hem, Likeminds en Singelkerk.

De editie van de biënnale van Sonic Acts van dit jaar legt de nadruk op gezamenlijke kenniscreatie, evenals experimenteel geluid en bewegend beeld dat aansluit bij en reageert op ecologisch denken. Door middel van tot nadenken stemmende interventies vraagt ​​de biënnale hoe we collectief en ondanks uitputting van onze energie kunnen zorgen voor wat we niet kunnen zien of begrijpen.

De drie weken waar de biënnale om draait, zorgen voor een langzame onderdompeling in de milieu-geesteswetenschappen en hedendaagse kunstpraktijken die reageren op de urgentie van vervuiling.

Voor wie?

Vooral voor jong volwassenen en volwassenen.


Aanvangstijden

30 september t/m 23 oktober 2022

Vrijdag 30 September t/m zondag 23 Oktober 2022
+/-1800
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Een zeer beperkt aantal passepartout-tickets is nu beschikbaar voor €65. Deze tickets bieden de mogelijkheid om je Sonic Acts-bezoeken van tevoren te plannen en geven toegang tot bijna alle festivalevenementen in oktober (RSVP vereist). Weekend- en dagtickets voor elk van de programma's komen later deze zomer beschikbaar, evenals individuele evenementtickets dichter bij de biënnale.

Bezoekersinformatie

Amsterdam
Weteringeschans
1017 SG Amsterdam
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Ook interessant

 • Kerstmarkten in Nederland

 • Wat te doen dit weekend?

 • Sinterklaas vieren met tieners

 • Bekijk 10 x een Sinterklaashuis of Pi...

 • Anouk op Central Park Festival

 • Het Concertgebouw
  Amsterdam
 • Artis
  Amsterdam
 • Rederij Lovers Rondvaarten
  Amsterdam
 • Noorderparkbad
  Amsterdam

Uitgelicht