Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

ARTIS Zoomeravonden in Amsterdam

9 juli t/m 3 september 2022 | Artis | Amsterdam
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
100%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De ARTIS Zoomeravonden zijn dit jaar terug als vanouds met de negentiende editie. Van 9 juli tot en met 3 september is ARTIS elke zaterdag tot zonsondergang open. Tijdens de gouden avonduren, tussen de bloeiende perken van de eetbare tuin, betreedt aanstormend Nederlands muziektalent elke zaterdag het podium in de ARTIS-Muziektent. Daarnaast is er dagelijks een afwisselend dagprogramma met activiteiten voor jong en oud. Tijdens de Zoomeravonden beleef je het levendige ARTIS-Park in een ander daglicht, waar geen avond hetzelfde is!
“ Geen avond hetzelfde in het levendige ARTIS-park ”
Naast de ARTIS Zoomeravonden zijn er de hele zomer overdag en op zaterdagavond activiteiten voor families. Artis de Partis neemt de allerkleinsten mee op een avontuurlijke route door het park, er zijn voorstellingen van Poppenkast op de Dam of Kareltje en Sjonnie en er is overal plek om met de kinderen te picknicken.


Aanvangstijden

9 juli t/m 3 september 2022

Vanaf 9 juli t/m 4 september wordt de zomer gevierd in ARTIS. Het Zoomeravond-programma begint elke zaterdag om 16.30 uur en duurt tot zonsondergang.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Ticketprijzen volwassenen: 10 euro in de voorverkoop, 15 euro reguliere prijs en voor ARTIS-leden gratis toegankelijk. Ticketprijzen voor kinderen: 5 euro in de voorverkoop, 10 euro reguliere prijs.

Let op: met een ARTIS Zoomeravonden-ticket kun je vanaf 16.30 uur het ARTIS-Park in. Overdag gelden de reguliere toegangsprijzen . De vroege vogel-actie is geldig t/m 3 juli.

Bezoekersinformatie

Artis
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Ook interessant

 • Wat te doen dit weekend?

 • De leukste fairs en markten in oktobe...

 • Kunstmarkten en Kunstroutes in oktober

 • Deze Filmfestivals zijn er dit najaar

 • Het Concertgebouw
  Amsterdam
 • Noorderparkbad
  Amsterdam
 • Rederij Lovers Rondvaarten
  Amsterdam
 • Artis
  Amsterdam

Uitgelicht