Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

De Spellenbeurs in Alkmaar

28 mei 2022 | Mare Nostrum | Alkmaar
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
89%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De 3de Spellenbeurs in Alkmaar wordt ook voor kinderen een gezellige ochtend en middag!

Op 28 mei 2022 vindt de 3de Spellenbeurs plaats in wijkcentrum Mare Nostrum. Twee jaar geleden was het een enorm succes met meer dan driehonderd bezoekers. Naar verwachting zal de Spellenbeurs dit jaar nog meer bezoekers trekken en ontzettend gezellig worden voor de hele familie!

Ook voor kinderen wordt dit een leuke ochtend en middag. ‘Sunny Games’ is dit jaar aanwezig met spellen speciaal voor kinderen. Ook de mooie spellen van Haba liggen klaar. De hele kleintjes worden ook vermaakt en kunnen geschminkt worden.

Het doel is om kinderen, jongeren en volwassenen te laten ervaren hoe leuk het is om een spel met elkaar te spelen. Hiernaast zijn de spellen voor jong en oud leerzaam en verbindend.

Net als in de vorige editie zullen in diverse ruimtes allerlei bord- en kaartspellen te zien en te spelen zijn. Ook spellen als Magic The Gathering, Dungeons & Dragons en Warhammer kunnen gespeeld worden.
“ De Spellenbeurs Alkmaar ”
De spellen worden beschikbaar gesteld door diverse standhouders. Daarbij is ook uitvoerig aandacht voor de uitleg ervan en kun je het spel uitproberen. Als je enthousiast geworden bent over een spel kun je het direct kopen. De Spellentoren is aanwezig voor verkoop en deskundig advies.

Voor wie?

Dit evenement is voor tieners, jong volwassenen en volwassenen.


Aanvangstijden

28 mei 2022

Ben je enthousiast geworden? De Spellenbeurs is 28 mei van 10.00-17.00 uur in wijkcentrum Mare Nostrum op de Arubastraat 2 in Alkmaar.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Een Early bird ticket is via de website te koop voor €2,50. Entree onder de 4 jaar is gratis. Meer informatie vind je op onze website.

Bezoekersinformatie

Mare Nostrum
Arubastraat 2
1825 PV Alkmaar
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Ook interessant

 • De leukste fairs en markten in juli

 • Wat te doen dit weekend?

 • Open Tuindagen - Bewonder prachtige t...

 • Beleef het verleden met deze historis...

 • Filmhuis Alkmaar
  Alkmaar
 • De Groene Zwaan
  De Rijp
 • Speelparadijs Ballorig Zaandam
  Zaandam
 • Museum Zaanse Tijd
  Zaandam