Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kerstwandeling Ons Genoegen Heino in Wijhe

17 december 2022 | Wijhe (Olst-Wijhe)
 vindt dit leuk
(11 stemmen)
91%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2022 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

De kerstwandeling loopt grotendeels over landgoed ’t Rozendael. Een deel van het landgoed is speciaal voor deze avond toegankelijk, denk aan de tuin van ’t Rozendael, weilanden en mooie bospaden. Onderweg luisteren wandelaars naar sfeervolle livemuziek. Naast de verschillende orkesten van Ons Genoegen, spelen ook andere muziekgroepen uit Heino en omgeving. Denk aan het Popkoor SVP, Swinkling Stars en Alpenhoorns spelers.

Bij start- en eindpunt ('t Nijenhuis 18 Wijhe/Heino) is in een sfeervolle omgeving een hapje en drankje te koop. Rond 19:30 wordt op deze plek afgesloten met een concert van Ons Genoegen.

Er is keuze uit twee wandelingen: een van ongeveer een half uur, de andere van ongeveer anderhalf uur. Ondanks de schemering van het bos is de route goed te zien door de vele waxinelichtjes. De wandeling gaat grotendeels over onverharde paden en door weilanden. Goede wandelschoenen worden aangeraden.
“ Een sfeervolle avond met live muziek en veel lichtjes over wandelpaden van landgoed 't Rozendael. ”
Iedereen wordt gevraagd zo veel mogelijk op de fiets te komen. Mocht dit niet lukken, dan zijn er enkele parkeerplekken beschikbaar bij kasteel ’t Nijenhuis. Voor deelname wordt een bijdrage van €1,- per persoon gevraagd. Een deel hiervan is bedoeld voor stichting Hoopheggen. Zij stimuleren de biodiversiteit in Overijssel. Het andere deel wordt gebruikt om de kosten van de wandeling te dekken.


Aanvangstijden

17 december 2022

Er kan gestart worden tussen 17:00 en 18:00 uur bij ’t Nijenhuis 18 (Wijhe/Heino).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Voor deelname wordt een bijdrage van €1,- per persoon gevraagd. Een deel hiervan is bedoeld voor stichting Hoopheggen. Zij stimuleren de biodiversiteit in Overijssel. Het andere deel wordt gebruikt om de kosten van de wandeling te dekken.

Bezoekersinformatie

Kerstwandeling Ons Genoegen Heino
't Nijenhuis 18
8131 RD Wijhe
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

 • Wat te doen dit weekend?

 • Valentijnsdag 2023 - Vier de liefde

 • Deze gratis evenementen kun je in jan...

 • Voorjaarsvakantie 2023 - De leukste a...

 • Vadesto Outdoor Adventure
  Hattem
 • Theater De Spiegel
  Zwolle
 • Kids Playground Apeldoorn
  Apeldoorn
 • Movie Unlimited Kampen
  Kampen

Uitgelicht