Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.

Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Zutphen

Gelderland
Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Zutphen
 
Uittips van bezoekers over Zutphen:
Zutphen
Voor kinderen is het waterwerk aan de IJssel ook heel leuk vooral bij warm weer.
3 personen vinden dit leuk

stadswandeling zutphen
Langs de stadsmuur, oude kerken en aparte hofjes met een stadsgids. Www.stadswandelingzutphen.nl 90 minuten terug in de tijd.
2 personen vinden dit leuk

Zutphen
Zutphen is een mooie stad met leuke winkeltjes, en natuurlijk de koffiebranderij de Pelikaan. Je kunt er wandelen evt. met een gids. Maar .. verder »
1 persoon vindt dit leuk

 
Wandelen en fietsen in de omgeving van Zutphen:
Leestensche Broekpad
Na het lezen van de reacties, toch maar aan deze tocht begonnen. Saai, lelijk, niet mooi waren de gebezigde uitdrukkingen. De parkeerplaats bij de sportvelden snel gevonden. Nog voor het parkeren het bordje opstappunt al zien staan. Vandaar eenvoudig naar de route gelopen. Vanaf het beginpunt met de klok meegelopen. Door bos en langs watergangen. In het water een grote karper (denk ik). Prachtig! De route gevolgd tot zicht op de klimtoren. Daar de verlenging langs de IJssel gedaan. Heel erg

Leestensche Broekpad
Startpunt: Boerderij De Berghege, Dennendijk 2a in Zutphen (geen parkeergelegenheid). Parkeren bij Sportpark Meijerink, te bereiken via de rotonde op de N314. Openbaar vervoer: Buslijn 82 richting Doetinchem, halte Den Elterweg, buslijn 51 richting Doetinchem, halte De Boggelaar in Warnsveld. Markering: Groene markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen Route verkorten: het Leestensche Broekpad kan

Gorsselse Heide
Wandel over de Gorsselse Heide en ontdek een gevarieerd bos. Vroeger lagen hier uitgestrekte heidevelden die gemeenschappelijk bezit waren. Ze werden door de boeren in de omgeving gebruikt.

 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Zutphen
Speelgoedmuseum Toy Gallery
86% vindt dit leuk
Brummen
Brummen

 
Meer dagje uit tips in Zutphen

Copyright 2015 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »