Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zomeravondconcert met London Calling in 't Woudt

Zaterdag 28 mei 2022 | Kerk in kerkdorp 't Woudt | Schipluiden (Midden-Delfland)
Op zaterdag 28 mei a.s. Vindt er een ‘Zomeravondconcert in de kerk van ’t Woudt’ plaats. Uitvoerenden zijn Klaartje van Veldhoven sopraan, Wendy Roobol sopraan, Nick Milne viola da gamba en Arjen Verhage luit.
Zij brengen het prachtige programma ‘London Calling’ theatermuziek van de beroemde Engelse componist Henry Purcell.

De unieke locatie, de ensembles, de musici, de muziek en de fantastische akoestiek staan borg voor een prachtige avond. Een drankje in koffiehuis ‘De Hooiberg’ maakt een verblijf in het mooie ’t Woudt compleet.
Klaartje van Veldhoven wordt geprezen om haar heldere stemgeluid, haar avontuurlijkheid en integere interpretaties. Zij studeerde in Zwitserland en Nederland aan de Schola Cantorum te Basel en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.
Sopraan Wendy Roobol is met haar warme, flexibele en heldere stemgeluid een zangeres wier repertoire zich uitstrekt van de vroege barok tot hedendaagse muziek.
Beide zangeressen genieten een internationale reputatie.
Nicholas Milne is een veelgevraagd gambist en werkt samen met beroemde dirigenten en toonaangevende oude muziekensembles. Hij is hoofdvakdocent viola da gamba aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Luitist Arjen Verhage speelde onder dirigenten als Jos van Veldhoven, Andrea Marcon, Manoj Kamps, Gijs Leenaars en voor ensembles als het Nederlands Kamerkoor, Camerata Trajectina en Severijn. In 2012 richtte hij zijn eigen ensemble “The Continuo Company” op.


Aanvangstijden

Zaterdag 28 mei 2022: 20.00 uur

De aanvangstijd is 20.00 uur . Het concert duurt tot ca. 22.00 uur. Vooraf en na afloop is het plaatselijke Koffiehuis 'Hooiberg' geopend!.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegangsprijs is €20 incl. een drnakje in Koffiehuis 'De Hooiberg'. De kaartverkoop verloopt via de genoemde website.
 

Bezoekersinformatie

Kerk in kerkdorp 't Woudt
't Woudt 25
2636 HD Schipluiden (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht