Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

De Likt

Vrijdag 2 december 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Het laatste hoofdstuk! Vlak voordat ‘rona roet in het eten gooide werd onze Grote Zaal door De Likt he-le-maal verbouwd. Het Rotterdamse sloopbedrijf komt nu terug naar Neushoorn met de langverwachte én laatste plaat ‘Ctrl-Alt-Delikt’ op zak. De heren van De Likt geven nog een keer vol gas en trekken dan de stekker eruit. Eén ding is gegarandeerd, het dak gaat er voor een laatste keer af!

In één klap waren ze daar: De Likt. Hun eerste single ‘Ja dat bedoel ik’ doet hoofden keren en gezichten fronsen. Maar luister een tweede maal naar deze kraker en je begint je best lekker te voelen. De vreemde, maar geslaagde videoclip zet dit kracht bij. In 2015 brengt De Likt hun eerste, self-titeled album uit met zowel deze single als singles 'Finidi George' en 'Bloed aan de muur'. Hiermee eisten frontman Jordy Dijkshoorn en producer-duo Giorgi Kuiper en John van Beek hun plek op in het Nederlandse livecircuit. Zo’n beetje elke zaal en elk festival in Nederland speelden ze plat met hun energieke liveshows vol stagedives, crowdsurfen, moshpits en walls of death. Nadat alles in 2017 noodgedwongen tot stilstand komt, laten de Rotterdammers zien dat sterker door strijd op hun hart geschreven staat. In 2018 kwam De Likt keihard terug met het album ‘De Derde’, waarmee ze zich voor eens en voor altijd onverwoestbaar bewezen.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Vrijdag 2 december 2022: 19.30 uur

VRIJDAG 2 DECEMBER
DEUR 19:30 - AANVANG 20:45.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 19,-
Regulier
€ 14,25
CJP (alleen voor pashouders).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda