Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

With A Little Soul From My Friends

Zondag 27 november 2022 | Het Huis van Waalre | Waalre
bewaar
Liefhebbers van soul- en rockmuziek opgelet: Joe Cover Band en Ooh My Soul treden zondagmiddag 27 november op in Het Huis van Waalre. Dat belooft een groot feest te worden.

De dertien koppige Joe Cover Band staat al een kwart eeuw bekend als Nederlands grootste en origineelste vertolker van de muziek van Joe Cocker. Reken deze middag dus op dampende uitvoeringen van Unchain My Heart, You Can Leave Your Hat On en natuurlijk With A Little Help From My Friends. Joe Cockers stem was uniek. Maar zanger Leon van de Laar benadert zijn intense geluid akelig goed.

Voordat het zover is, treedt Ooh My Soul op. Met tien bandleden ook geen klein gezelschap, brengt de band een ode aan de soulmuziek uit de jaren zestig. Denk aan James Brown, Aretha Franklin, Otis Redding en Sam & Dave. In de sixties klonk soulmuziek rauw, sexy en funky. En dat zijn precies de stijlen waarin zanger Michel van den Einden en zangeres Leonoor van Gompel zich thuisvoelen.
De twee bands spelen na elkaar en sluiten de middag af met een gezamenlijke finale, waarbij geheid niemand stil kan blijven staan.


Aanvangstijden

Zondag 27 november 2022: 15:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Euro 10,00.
 

Bezoekersinformatie

Het Huis van Waalre
Kon. Wilhelminalaan 19
Waalre (Noord-Brabant)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda