Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Waterconcert

Zondag 12 februari 2023 | Omium | Goes
Muziekvereniging Euphonia Goes geeft op zondag 12 februari a.s een bijzonder concert. Het concert staat nl. In het teken van Zeeland en water waar de provincie altijd mee te maken heeft gehad. Aanleiding voor het concert is het 700-jarig bestaan van de provincie Zeeland. Bovendien vond de watersnoodramp 70-jaar geleden plaats.

Euphonia neemt u tijdens dit concert mee vanaf het ontstaan van de provincie door het smelten van het ijs na de laatste ijstijd in het werk ‘Melting the Ice’, naar de verdwenen dorpen door alle overstromingen en stormen die in de afgelopen 700 jaar hebben plaatsgevonden met de werken ‘The Sunken Village’ en ‘Into the storm’.

Uiteraard wordt er ook uitgebreid stilgestaan bij de watersnoodramp. Het werk ‘Grijsoord’ is speciaal hiervoor geschreven. Het water brengt gelukkig niet alleen ellende in Zeeland. De zee en het water zorgen ook voor vele voordelen zoals werkgelegenheid in havens en natuurlijk het toerisme. Dit komt terug in de werken ‘De Zee’ en ‘A taste of Blof’ met daarin de nummers ‘Dansen aan zee’ en ‘Hier aan de kust’. Tijdens het concert worden er op een groot scherm foto's getoond van plaatsen in de provincie die aansluiten bij de gespeelde muziek.

Na de pauze is er een gastoptreden van Brassband Excelsior Kloetinge die hun programma ook hebben afgestemd op het thema ‘Water’. Aan het einde van het concert zullen beide orkesten worden samengevoegd en worden nog enkele werken samen gespeeld.


Aanvangstijden

Zondag 12 februari 2023: 14:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kosten kaarten €10.
 

Bezoekersinformatie

Omium
Zwembadweg 3
4463 AB Goes (Zeeland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Lunchconcert Pianist Edgar van Boven
  Klassieke klanken in de Historische kerk Souburg .. »
  26 mei
 • Orgelsoloconcert door Mark Christiaanse
  Optreden in Kapelle .. »
  25 mei
 • Northern Lights
  Prachtige kooravond in Noorse sferen .. »
  1 juni
Zet alvast in je agenda