Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Classic Meets Jazz 2023

Zondag 22 oktober 2023 | Cultuurkoepel Heiloo | Heiloo
bewaar
De zevende editie van Classic meets Jazz komt evenals voorgaande jaren met een verrukkelijke muziekmiddag! De klassiek pianiste en publiekslieveling, Regina Albrink komt terug in de Koepel met een romantisch recital. In het jazzprogramma treedt bovendien niemand minder op dan de topvocaliste Denise Jannah. Zij wordt begeleid door het trio bestaande uit pianist Jean Louis van Dam, bassist Edwin Corzilius en drummer Frits Landesbergen. Als extra verrassing is bovendien de wereldberoemde tenor saxofonist Simon Rigter van de partij!! Een bijzonder gezelschap hetgeen garant staat voor SWING and SWEET als smakelijk hoofdmenu!
Back to the fifties met de mooiste songs van o.a. Gershwin, Porter, Berlin en Legrand. Onsterfelijke evergreens uit gouden muziekjaren! Voor de vele liefhebbers een feestje om reikhalzend naar uit te zien.. Producer Erik Nap nodigt u van harte uit om te komen meegenieten van fraaie ballads en smeuïge swingers die de voetjes in beweging zetten!.


Aanvangstijden

Zondag 22 oktober 2023: 14.30 uur

14:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 22,50
Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg, 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda