Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kerst met allure

Donderdag 21 december 2023 | Posttheater | Arnhem
Wil je kerst voelen en wegdromen bij romantische kerstmuziek vol melancholie of weemoed? Luisteren naar klanken vanuit een ver verleden, uit landen als Engeland, Italië, Frankrijk? Prachtige gecomponeerde muziek van verleden heden en toekomst? Dan is dit concert iets voor jou. We openen de avond met Angele Dei van Ponchielli, vervolgens zullen we prachtige nummers als Norma Viene, de Casta Diva van Bellini, de Triomfi Amore van Gluck, het Sanctus van Gounod en het prachtige For the beauty of the earth, van John Rutter ten gehore brengen. Rachmaninov maar ook Rheinberger, Britten, Saint-Saens en Humperdinck. Natuurlijke de traditiegetrouwe liederen zoals Stille nacht.
Het GOOG (Gelders Opera- en Operette Gezelschap) geeft een Kerstconcert met allure. Prachtige koorwerken en aria’s die op hun manier óók de warme en hoopvolle sfeer brengen die we in deze tijd van het jaar zo nodig hebben met zijn allen. Dit alles onder leiding van Hans Lamers met medewerking van onze concertpianist Chris Kok.
GOOG is een regionaal muziektheater-koor met haar wortels in het Arnhemse en omgeving. Het GOOG heeft een breed repertoire, waarvan de kern bestaat uit opera, musical en operette. Een koor vol beweging, waarin naast het geweldige koor, ook onze uitstekende solisten volop excelleren.


Aanvangstijden

Donderdag 21 december 2023: 20.30 uur

Einde concert ca. 22:30 u.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Ticketprijs: € 19,25.
 

Bezoekersinformatie

Posttheater
Rosendaalsestraat 27
6824 CA Arnhem (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda