Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jazz at the Peacock - NODOX

Zondag 21 juli 2024 | De Pauw Restaurant - zalen | Warnsveld (Zutphen)
Op zondag 21 juli zal Jazz at the Peacock gastheer zijn van een oude bekende: NODOX. Het optreden vindt plaats van 14.30 - 17.00 u. In De Pauw in Warnsveld. De maandelijkse concerten bestaan uit New Orleans-jazzbands, maar worden afgewisseld door optredens van bands in een andere jazz-stijl als swing en jazzverwante boogie, jive, gipsy jazz en blues. De band van deze maand is moeilijk onder één categorie onder te brengen. De mannen van de 4-mans formatie spelen akoestische blues, folk, country, rock & roll en een vleugje jazz uit de 60er en 70er jaren. En juist die variatie in hun repertoire maakt hun concerten boeiend. De band is ontstaan in 2013, toen drie doorgewinterde muzikanten, Bert Nijenhuis (slaggitaar/mandoline/zang), Hans Lindeboom (slaggitaar/mondharmonica/zang) en Jo Dammers (slagwerk) de koppen bij elkaar staken. Ze hadden alle drie te maken met de bands No-Time en Maddox (vandaar de naam Nodox) en besloten ‘samen iets te gaan doen’. Al snel sloot bassist Peter Wolters zich aan en zo ontstond een echte en hechte band, waarbinnen het prima klikte. Op het repertoire van Nodox prijken nummers vaneen 4-mans formatie. Op het repertoire van Nodox prijken nummers van o.a. Eric Clapton, Neil Young en Creedence Clearwater Revival. Velen zullen de nummers snel herkennen. Op 21 juli geen overdaad aan decibellen: Nodox houdt het volume altijd binnen de perken, de term ‘prettig melodieus’ is meer op zijn plaats. Naar eigen zeggen past de band het best in knusse s.


Aanvangstijden

Zondag 21 juli 2024: 14:30 uur

Zondag 21 juli 2024 van 14.30 - 17.00u. De Pauw, Rijksstraatweg 11 te Warnsveld, entree € 12,50 (kaarten alleen aan de zaal vanaf 13.30u.)
Bezetting: Bert Nijenhuis (slaggitaar/mandoline/zang), Jos Dammers (drums/achtergrondzang), Peter Wolters (bas/achtergrondzang), Victor Macaré (gitaar/achtergrondz.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entreeprijs €12,50
Kaartverkoop bij aanvang aan de deur, reserveren niet mogelijk.
 

Bezoekersinformatie

De Pauw Restaurant - zalen
Rijksstraatweg 11
7231 AA Warnsveld (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Nederlandse Grootste Curiosa- Antiekm...
  Apeldoorn wordt weer omgetoverd tot de grootste curiosa-, antiek- en brocantemarkt van Nederland. .. »
  18 juli
 • Opentuinen weekend Borculo Groei en B...
  Opentuinen weekend Borculo Ruurlo .. »
  vanaf 20 juli
 • Trekkertrek Nieuw Wehl
  Kom en beleef `n gemoedelijk weekend voor jong en oud! .. »
  vanaf 27 juli
Uitgelicht