Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

KunstRonde Vecht & Plassen

Zondag 19 september 2021 | Ottenhome | Kortenhoef (Wijdemeren)
Dit jaar zal de KunstRonde Vecht & Plassen plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021. Tijdens dit weekend is het werk van maar liefst 24 kunstenaars en twee galeries te bezichtigen. Het is een bijzondere editie want de KunstRonde viert haar 25ste lustrumjaar. Daarom zijn er ook twee mooie tentoonstellingen ingericht, waar de liefhebber een overzicht krijgt van de werken van de deelnemers. Naast het vertrouwde Fort Nieuwersluis is ook Ottenhome in Kortenhoef ingericht met prachtige kunstwerken. Twee fijne rustpunten voor de prachtige route in het historische landschap van de KunstRonde.
KunstRonde
Inmiddels wordt de KunstRonde door kunstkenners en -liefhebbers vanuit heel Nederland bezocht. Het unieke landschap langs de Vecht en de Plassen is prachtig om te fietsen en te wandelen tussen de bezoeken aan de ateliers. Daarnaast is het een unieke ervaring om een werk direct van de kunstenaar te kopenop de plek waar het gemaakt is. Dit jaar zal de KunstRonde in het weekend van 18 en 19 september plaatsvinden.
Twee overzichtstentoonstellingen
Fort Nieuwersluis en jachthaven Ottenhome zijn twee kenmerkende plekken voor het Vecht en Plassengebied. Het fort ligt langs de Vecht en Ottenhome heeft een terras aan het water van de Loosdrechtse plas. Op beide locaties zal een overzichtstentoonstelling te zienzijn, waardoor de bezoeker van de KunstRonde een goede uitvalsbasis heeft om een eigen, unieke KunstRonde uit te stippelen.


Aanvangstijden

Zondag 19 september 2021: 00:00 uur

11 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Ottenhome
Zuwe 20
1241 NC Kortenhoef (Noord-Holland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda