Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Rob van Tour en Elsje Elysee Stroetinga

2 t/m 26 oktober 2023 | de kleine toonzaal | Huizen
Van 2 t/m 26 oktober 2023 is in galerie De Kleine Toonzaal aan de Voorbaan 25 in Huizen het werk te zien van Rob van Tour en Elsje Elysee Stroetinga. Zij tonen, schilderijen, tekeningen, grafiek en beelden. Galerie De Kleine Toonzaal in Huizen is een gerenommeerde galerie welke elke vier weken hedendaagse kunst toont van twee professionele kunstenaars met verschillende disciplines.
Elsje Elysee Stroetinga werkt op een minimalistische manier in haar schilderijen en objecten, maar als je de tijd neemt om het werk goed te bekijken, wordt je mee gezogen in haar schilderijen, die voornamelijk uit huizen bestaan. Zij studeerde in Amsterdam en Parijs. Haar werk gaat vooral over de intensiteit van kleur en zij schildert het liefst met tempera.
Rob van Tour maakt schilderijen, tekeningen, objecten en situaties zowel grote, abstraherende pastels en airbrush schilderijen als minutieuze, naturalistische tekeningen, maar ook ruimtelijke objecten. De natuur is zijn meest voorkomende them'. Hij genoot zijn opleiding aan Vrije Academie "Psychopolis" Den Haag bij Livinus van de Bundt en George Lampe. 
Iedereen is van harte welkom op de feestelijke presentatie van de expositie zaterdag 7 oktober om 15.00 uur. De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten).


Aanvangstijden

2 t/m 26 oktober 2023: 13:00 uur

geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur - gesloten dinsdag en zondag.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

de kleine toonzaal
Voorbaan 25
1271 RR Huizen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda