Sinterklaas Bingo

Beleef een gezellige avond
met het hele gezin

Bestel Nu

Voor een gezellige
Sinterklaasavond

Wil je een gezellige avond beleven in de Sinterklaas periode? Iets leuks doen met het hele gezin? En wat een succes is bij zowel kinderen als volwassenen? Dan hebben we iets leuks voor jou! De Sinterklaasbingo voor het hele gezin.
Leuk om te doen in de Sinterklaasperiode en op Pakjesavond
Voor 2 tot 10 spelers en geschikt voor iedereen vanaf 4 tot 99 jaar
Even geen mobiel, maar gezellig met elkaar

Wat krijg je?

Voor € 8,95 krijg je 10 verschillende bingokaarten en 4 uitknipvellen. Per mail ontvang je een link, waarmee je de kaarten kunt printen. Je kunt het spel dus met 2 tot 10 personen spelen.

10 bingokaarten

4 uitknipvellen
Bestel Nu

Wat heb je nodig?

  • Kleurenprinter om de Sinterklaas bingokaarten uit te printen
  • Schaar om de kaartjes van de uitknipvellen uit te knippen
  • Kom of bakje om de kaartjes in te doen
  • Zak pepernoten om te gebruiken als fiches
  • Extra: kleine prijsjes voor de winnaar

Hoe werkt het spel?

In totaal bestaat de Sinterklaas Bingo uit 10 bingokaarten en 4 vellen met plaatjes. Nadat je de kaarten hebt uitgeprint, knip je de plaatjes van de 4 vellen uit. Deze doe je in een kom of schaal.

Als iedereen met een eigen bingokaart en de pepernoten klaar zit, kan het spel beginnen!

Iemand pakt steeds 1 kaartje uit de kom en laat deze zien. Als het betreffende plaatje op jouw bingokaart staat, leg je daar een pepernoot op. Degene die als eerste een horizontaal rijtje heeft roept BINGO. Daarna gaat het spel door totdat iemand als eerste een volle kaart heeft en ook ook BINGO roept! Zo kun je verschillende bingorondes spelen.

Extra leuk en spannend is het natuurlijk om kleine prijsjes te geven bij een vol rijtje en een volle bingokaart!

Gegarandeerd een leuke avond speelplezier.

Klaar voor een heerlijk avondje ?

Bestel Nu

Ons verhaal

Uitzinnig.nl staat boordevol verrassende uitjes, evenementen en activiteiten voor het hele gezin. Al jarenlang inspireren we mensen met tips voor een leuk dagje uit in Nederland. Helaas liep dit jaar alles anders en konden we minder vaak er op uit als we misschien gewild hadden.

Nu we met z'n allen vooral thuis moeten blijven is het juist fijn om het in deze Sinterklaas periode extra gezellig te maken en samen met het gezin leuke dingen te doen. Zo is bij ons het idee ontstaan iets nieuws te ontwikkelen. En dat is gelukt! Trots presenteren we de Sinterklaas Bingo. Verrassend, gezellig, betaalbaar en coronaproof!