Eén overzicht van al jouw uitjes

Met een account krijg je meer overzicht, meer inzicht en makkelijker beheer van jouw events. Met een account zie je ook de events die je eerder hebt aangemeld met hetzelfde e-mailadres. Nog geen account? Maak het nu aan.

Meer bezoekers naar uw attractie

Meer bezoekers naar uw attractie

Wilt u meer bekendheid geven aan een attractie of bezienswaardigheid en zo meer bezoekers trekken? Meld deze dan aan bij Uitzinnig.nl en laat uw attractie een van de inspiraties zijn voor onze bezoekers.


Staat uw uitlocatie zelf al vermeld op Uitzinnig.nl maar wilt u een event toevoegen? Meld deze dan aan via een van onderstaande opties:

Je kunt hier jouw attractie aanmelden.

Promotievormen

We hebben verschillende promotievormen om jouw evenement op de juiste manier uit te lichten. Of het nu om een klein lokaal evenement gaat of om een grootschalig landelijk spektakel.

Lokale promotie:
Jouw evenement is alleen zichtbaar in de eigen omgeving. Handig voor een echt lokaal evenement dat alleen bezoekers uit de buurt wil trekken.

Regionale of landelijke promotie:
Wil je jouw evenement echt zichtbaarheid geven en echt meer bezoekers bereiken kies dan voor uitgebreidere promotie. Zo krijg je bij Regionale en landelijke promotie, naast bredere zichtbaarheid, ook voorrang in de populaire overzichten, een opvallende knop naar je website en uitgebreide statistieken.

In het pakketoverzicht vind je een vergelijking tussen de verschillende pakketten.

Aan het eind van het aanmeldformulier kies je de gewenste promotievorm.

Waarom Uitzinnig.nl?

Uitzinnig.nl is een online platform boordevol tips voor een dagje uit in Nederland. Met Uitjes, Activiteiten, Festivals & Evenementen inspireren wij al meer dan 17 jaar miljoenen mensen die eropuit willen gaan.
Naast onze uitagenda hebben wij een uitgebreid overzicht met attracties, musea, themaparken en meer.

Onze doelgroep verdeling

Leeftijd
18 – 24 jaar:5 %
25 – 34 jaar:18 %
35 – 44 jaar:18 %
45 – 54 jaar:22 %
55 – 64 jaar:21 %
65+:16 %
Geslacht
Man38 %
Vrouw62 %
Bezoekers
Per jaar2.600.000

In 2023 zijn wij bij de Website van het Jaar verzkiezing 2e geworden in de rubriek Vrije tijd voor de beste en populairste website. Bezoekers weten ons te vinden en te waarderen. Met jullie evenementen kunnen wij onze bezoekers nog meer inspriratie geven. Wat jullie uiteindelijk meer bezoekers oplevert!Toon de nieuwst blogs »