Eén overzicht van al jouw uitjes

Met een account krijg je meer overzicht, meer inzicht en makkelijker beheer van jouw events. Met een account zie je ook de events die je eerder hebt aangemeld met hetzelfde e-mailadres. Nog geen account? Maak het nu aan.

Meer bezoekers naar uw museum

Meer bezoekers naar uw museum

Wilt u opvallen tussen het grote aanbod van musea en kunstlocaties? Meld dan uw museum aan bij Uitzinnig.nl. Behalve dat uw museum zo veel extra bezoekers krijgt kunt u ook tijdelijke tentoonstellingen promoten via onze Uitagenda.

Bezoekers die uw museum al kennen
Zij komen op Uitzinnig.nl op zoek naar een uitje. Zien uw museum voorbij komen en willen even nagaan wat de openingstijden zijn of welke tentoonstellingen er draaien. Vanuit de tentoonstellingen agenda zien zij direct welke tentoonstellingen er momenteel zijn.
Dan is het dus handig dat uw museum met agenda op Uitzinnig.nl vermeld staat. Het plaatsen en toevoegen van uw museum en tentoonstellingen kan al gratis.

Nieuwe bezoekers
Zij kennen uw museum nog niet. Maar op zoek naar een uitje in hun regio komen zij uw vermelding op Uitzinnig.nl tegen. De aantrekkingskracht van alle uitjes zorgt dat een veel verschillende bezoekers toevallig uw museum ontdekken. Geïnteresseerd bezoekers die openstaan voor iets nieuws. Ze zijn immers op zoek naar een uitje, iets anders dan wat ze al kennen.
Wij verbinden deze nieuwe bezoekers met uw museum. Aan u om te zorgen dat de vermelding met komende tentoonstellingen zo compleet mogelijk is. Het plaatsen en toevoegen van uw museum en tentoonstellingen kan al gratis.

Beter in beeld
Naast uw gratis vermelding kunt u ook extra opvallen:

  • Adverteren in de gewenste regio's om uw events extra uit te lichten
  • Neem een promotieknop zodat bezoekers direct naar uw website komen.
  • Adverteer in onze nieuwsbrief met 25.000 leden, wat kan zorgen voor een sneeuwbaleffect van extra bezoekers.

Na aanmelding vindt u in de beheeromgeving alle informatie om uw museum en tentoonstellingen nog beter in beeld te brengen. Voor nu is het belangrijk dat uw museum en tentoonstellingen op Uitzinnig.nl vermeld staan.


Staat uw uitlocatie zelf al vermeld op Uitzinnig.nl maar wilt u tentoonstellingen of een event toevoegen? Meld deze dan aan via een van onderstaande opties:

Je kunt hier jouw museum aanmelden.

Waarom Uitzinnig.nl?

Uitzinnig.nl is een online platform boordevol tips voor een dagje uit in Nederland. Met Uitjes, Activiteiten, Festivals & Evenementen inspireren wij al meer dan 16 jaar miljoenen mensen die eropuit willen gaan.
Naast onze uitagenda hebben wij een uitgebreid overzicht met attracties, musea, themaparken en meer.

Onze doelgroep verdeling

Leeftijd
18 – 24 jaar:5 %
25 – 34 jaar:18 %
35 – 44 jaar:18 %
45 – 54 jaar:22 %
55 – 64 jaar:21 %
65+:16 %
Geslacht
Man38 %
Vrouw62 %
Bezoekers
Per jaar2.600.000

In 2023 zijn wij bij de Website van het Jaar verzkiezing 2e geworden in de rubriek Vrije tijd voor de beste en populairste website. Bezoekers weten ons te vinden en te waarderen. Met jullie evenementen kunnen wij onze bezoekers nog meer inspriratie geven. Wat jullie uiteindelijk meer bezoekers oplevert!Toon de nieuwst blogs »