Eén overzicht van al jouw uitjes

Met een account krijg je meer overzicht, meer inzicht en makkelijker beheer van jouw events. Met een account zie je ook de events die je eerder hebt aangemeld met hetzelfde e-mailadres. Nog geen account? Maak het nu aan.

Meer bezoekers naar uw theater

Meer bezoekers naar uw theater

Maak uw theater bekend bij een grotere groep mensen en ontvang zo meer bezoekers in uw theater. Door uw theater, schouwburg of bioscoop aan te melden bij Uitzinnig.nl bereikt u een breder publiek dat echt geïnteresseerd is in een avondje uit, een kindervoorstelling of een andere mooie voorstelling overdag.


Staat uw uitlocatie zelf al vermeld op Uitzinnig.nl maar wilt u voorstellingen of een event toevoegen? Meld deze dan aan via een van onderstaande opties:

Je kunt hier jouw theater aanmelden.

Waarom Uitzinnig.nl?

Uitzinnig.nl is een online platform boordevol tips voor een dagje uit in Nederland. Met Uitjes, Activiteiten, Festivals & Evenementen inspireren wij al meer dan 17 jaar miljoenen mensen die eropuit willen gaan. Jaarlijks zijn dat meer dan 2,6 miljoen bezoekers. Naast onze uitagenda hebben wij een uitgebreid overzicht met attracties, musea, themaparken en meer.

In 2023 zijn wij bij de Website van het Jaar verzkiezing 2e geworden in de rubriek Vrije tijd voor de beste en populairste website. Bezoekers weten ons te vinden en te waarderen. Met jullie evenementen kunnen wij onze bezoekers nog meer inspriratie geven. Wat jullie uiteindelijk meer bezoekers oplevert!Toon de nieuwst blogs »