Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Geprolongeerd: In de sporen van Indië
Geplaatst op 25 april 2023 | bron: Culturele Stichting Acara VitaNova
Voor de 3de keer geprolongeerd 'Sporen van Indië' De eerste vertoningen in Hoorn van de documentaire 'Sporen van Indië' waren een enorm succes. Op zondag 30april om 20.30 uur en op dinsdag 2 mei om 16.30 In Cinema Oostereiland Hoorn.
Acara: In de Gordel van Smaragd
Geplaatst op 25 april 2023 | bron: Culturele Stichting Acara VitaNova
Hoorn – Trio Just You & Me verzorgen op maandagmiddag 8 mei 2023 een dynamische Acara dat is een feestje met een Indisch tintje. Wilt u verzekerd zijn van een feestje waar u zich Senang bij voelt, reserveer dan tijdig uw toegangsbewijs via: Podiumplein.nl, want op is op.
Indorock & krontjong Workshop
Geplaatst op 17 maart 2023 | bron: Culturele Stichting Acara VitaNova
Culturele Stichting Acara VitaNova bied in samenwerking met vereniging Almost Lost Dutch Music gratis een cursus Indorock en krontjongmuziek aan voor geïnteresseerde personen. De indorock beleefde tussen 1957 en 1966 hoogtij dagen.De cursus bestaat uit een aantal sessies, vindt plaats op verschillende locaties in het land en is geheel gratis. Voor info: zie https://www.acaravitanova.nl
Antonín Dvořák – Requiem
Geplaatst op 11 maart 2023 | bron: Toonkunstkoor Utrecht
Zaterdagavond 15 april 2023. Meeslepend en intense mystiek. Berustende troostende schoonheid. Krachtige koorklanken, memorabele solo’s, orkestrale pracht. Grootse opzet met een enorme bezetting. Een weinig uitgevoerd meesterwerk
Wetenschapsfestival voor kinderen neemt Middelburg
Geplaatst op 1 maart 2023 | bron:
Vanaf vandaag kunnen kinderen tot 18 jaar gratis kaarten bestellen voor Expeditie NEXT, hét Nationale Wetenschapsfestival. Het festival strijkt dit jaar neer in Middelburg. Kinderen kunnen op woensdag 3 mei op avontuur langs ruim honderd wetenschapsactiviteiten verspreid door de binnenstad. Zo kunnen zij DNA halen uit een aardbei en ontdekken wat een camera obscura is.
Kinepolis City: voortaan met voordeel naar de film
Geplaatst op 15 februari 2023 | bron: Kinepolis
Kinepolis City heeft iets bijzonders geïntroduceerd. Voortaan geniet je daar namelijk van een film inclusief een snack en iets te drinken voor de all-in prijs van maar €10,95. Dit voordeel geldt op alle dagen van de week voor het gehele filmaanbod bij Kinepolis City. Check snel www.kinepolis.nl om de zien welke films er op dit moment te zien zijn.
Middelburg opent deuren voor Expeditie NEXT
Geplaatst op 30 januari 2023 | bron:
De derde editie van Expeditie NEXT, hét (gratis) Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen, komt naar Middelburg. Midden in de meivakantie op woensdag 3 mei kunnen kinderen en hun begeleiders in de binnenstad op expeditie. Onderzoekers en (kennis)instellingen uit heel Nederland staan klaar om hen spelenderwijs te enthousiasteren voor de wetenschap met workshops, proefjes en mini-colleges.
Bruidsjurken passen voor de lol bij Bridesfun
Geplaatst op 11 januari 2023 | bron: Ilona Zijlstra
Uitgaan in Zoetermeer Bruidsjurken passen voor de lol. Ilona Zijlstra (45) runt sinds 2017 Brides4fun. Bij Brides4fun kunnen vrouwen met elkaar bruidsjurken passen, zonder te hoeven trouwen. Iets wat nog steeds uniek is in de regio. Beleef samen het ultieme bruidsgevoel en ga naar huis met prachtige en hilarische foto's van dit leuke moment.
Maak kennis met Fung Loy Kok Taoist Tai Chi
Geplaatst op 15 november 2022 | bron:
Fung Loy Kok Taoist Tai Chi houdt donderdag 17 november tussen 20.15 en 21.15 uur een open huis in de Gymzaal Goudenregensingel 20a te Pijnacker. Taoist Tai Chi beoefening is een bewegende meditatie die stress vermindert en je helpt innerlijke rust te vinden. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie.
Expositie GEESTDRIFT te Ubbergen
Geplaatst op 26 oktober 2022 | bron:
Het werk van Ans Broeders en Hans Janssen heeft als overeenkomst het weergeven van de menselijke torso op zowel het platte vlak (schilderijen) als op het 3D vlak. Ze hebben elkaar ontmoet bij voorafgaande exposities en vandaaruit ontstond het plan om samen te gaan exposeren.
12345678910...>>

Copyright 2023 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »