Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Expo Ne Me Quitte Pas 18 november t/m 19 december
Geplaatst op 16 oktober 2021 | bron: 033fotostad
Tijdens de expositie Ne Me Quitte Pas is er werk te zien van fotografen en kunstenaars die op zoek waren naar antwoorden op vragen als: Waar kom ik vandaan? Hoe ben ik geworden wie ik ben? Hoe heeft mijn familie(geschiedenis) – van generatie op generatie – invloed op wie ik nu ben? Welke beelden (vaak zonder woorden) uit mijn jeugd werken door in mijn volwassen leven?
Expositie Dante leeft! in Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 7 oktober 2021 | bron: 033fotostad
De expositie ‘Dante leeft!’ is een samenwerking tussen de vereniging Dante Alighieri Amersfoort en 033fotostad. Tijdens deze expositie in het Rietveldpaviljoen is er werk te zien van fotografen Arij van der Stelt, Dracorubio, Marc Rietdijk, Nico Brons en Petra Katanic; schilderijen van Wietse Kuis; en beeldhouwkunst van Nikolaas van Os en Emile van der Kruk.
Fair met Flair
Geplaatst op 8 september 2021 | bron:
Met meer dan 100 deelnemende partijen wordt op zondag 26 september a.s. het Tichelpark in Oud Zevenaar omgetoverd tot een sfeervolle Fair met Flair. Vanaf 11 uur is het publiek welkom om te genieten van al het moois. Met live optredens, een horecaplein en een avondprogramma is het een fair voor het hele gezin. De toegang is gratis, wel is een coronatoegangsbewijs nodig. Gelieve per fiets te komen
Finissage: 29 augustus Galerie Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 19 augustus 2021 | bron: 033fotostad
Op zondag 29 augustus van 12.00 tot 14.00 uur zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd op de finissage ‘Welcome in the garden of Henri’ in Galerie Rietveldpaviljoen. Onder het genot van een hapje en drankje zal fotograaf Henri Blommers vertellen over zijn werk. De toegang is gratis.
Internationale Boekenmarkt Bredevoort
Geplaatst op 8 augustus 2021 | bron: Boeken-Bredevoort
Op zondag 29 augustus is het zover. Dan staat het buitenterrein van de Koppelkerk vol boekenkramen van zo’n 40 boekhandelaren uit Nederland, Duitsland en België. De bezoekersstroom zal worden gereguleerd, met één ingang en één uitgang. Bezoekers wordt gevraagd om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.
Vanaf 15 juli Salon033 en Amersfoortse fotoclubs
Geplaatst op 7 juli 2021 | bron: 033fotostad
Op donderdag 15 juli openen de expositie Salon033 en de tweedelige expositie van de Amersfoortse fotoclubs in het Rietveldpaviljoen. De expositie van de Amersfoortse fotoclubs, die te zien is tot en met 29 augustus, geeft de bezoekers een goed beeld van het talent uit Amersfoort. Salon033 is te zien tot en met zondag 1 augustus. In de galerie is de expositie Garden of Henri Blommers te zien.
Expositie IMPACT in Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 7 juni 2021 | bron: 033fotostad
Op donderdag 10 juni opent het Rietveldpaviljoen haar deuren en kan de expositie IMPACT - photos that matter eindelijk bezocht te worden. In de expositie zijn ongeveer 100 werken samengebracht van diverse fotografen en beeldend kunstenaars. Een belangrijke plek in de expositie wordt ingenomen door foto’s over de complexe historie van Nederlands-Indië.
2e Swim to Fight Cancer Breda komt eraan!
Geplaatst op 6 juni 2021 | bron:
De 1e editie in 2019 was een daverend succes. Met bijna 600 zwemmers is er toen een donatiebedrag van ruim 350.000 euro opgehaald. Een evenement met een lach en een traan. Voor de veiligheid wijken wij dit jaar uit naar Zwemplas de Kuil in Breda-Prinsenbeek. Hier kunnen slechts 500 deelnemers meedoen dus schrijf je snel in! Jong én oud is van harte welkom op zondag 12 september 2021
landelijk atelier weekend
Geplaatst op 27 mei 2021 | bron:
Atelier Drenthe open voor bezoekers. 26 en 27 juni tijdens het landelijk atelierweekend exposeert olga talsma haar schilder-en beeldhouwwerken in haar tuin ook kan er een schilderworkshop* gedaan worden Je bent van harte welkom. gratis toegang *graag opgeven voor workshop via www.olgatalsma.nl
Debuutroman van Ronny Simon, OUD VET.
Geplaatst op 16 mei 2021 | bron: Oud vet
Roman 'OUD VET' over zelfmoord tijdens de Corona-crisis Een levensverhaal over een man die walgt van zijn karakter Oud vet vertelt een verhaal van een man die zijn leven nooit heeft willen leven. Walgt van zijn karakter en uiteindelijk een slachtoffer wordt van de Corona-crisis. Het verhaal beschrijft zijn heftige levensloop.
12345678910...>>

Copyright 2021 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »