Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Een College en de Navertellers
Geplaatst op 30 april 2022 | bron: De Navertellers
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei 20.00 u. historisch en muzikaal plezier in het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8 te Amersfoort. Fons Asselbergs deelt in een college van 15 minuten hoogtepunten. Navertellers Eddie Wahr, Kees van de Vooren, Rob Boonzajer Flaes, Paul Prenen, Toon Agterberg en Terts Brinkhoff spelen hun opbeurende muziekprogramma en vertellen over hun doodservaring. Kaarten €22,50.
Tuintjesmarkt Strijen Noord. Je oude spulletjes ve
Geplaatst op 9 maart 2022 | bron: Tuintjesmarkt Strijen
De succesformule van de tuintjesmarkten in Nederland zijn alom bekend. Inmiddels heeft bijna elke dorp wel een tuintjesmarkt. Omdat het dorp Strijen in de Hoeksche Waard en nog geen één had wil de organisatie daar graag verandering en weer wat leven in de brouwerij brengen. Een nostalgische datum 30 april werd al snel gevonden, want een tuintjesmarkt doet een beetje denken aan het oude Koninginn
Concert The Crucifixion van John Stainer
Geplaatst op 7 maart 2022 | bron:
Projectkoor Brandpunt geeft op 10 april om 16.15 uur een concert in de Fonteinkerk te Amersfoort. De kerk is open vanaf 15.30 uur. Uitvoerenden: Projectkoor Brandpunt m.m.v. John van Halteren – tenor, Peter Arink – bas/bariton, Felicity Goodwin –orgel, At Vel Musica Ensemble o.l.v. Marijke van Leerzem.
Hommage aan de clown
Geplaatst op 7 februari 2022 | bron: Arno Huibers Theaterproducties
Hommage aan de clown - Chaplin and other famous clowns by Arno. De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling speelt Arno Huibers zijn eigen interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de ‘grote meesters’ van de clownswereld.
Eendaagse workshops van Groningse kunstenaars
Geplaatst op 9 november 2021 | bron: bijvrijdag.nl
Wil jij workshops volgen van échte kunstenaars? Op zondag 28 november is je kans! Zes Groningse kunstenaars geven een dagvullende creatieve workshop tijdens VRIJDAG Kort. Leer jij straks de fijne kneepjes van portretfotografie en hoe je daar special effects bij gebruikt? Ontwerp je een eigen medaille van gips? Of maak jij met zowel analoge als digitale middelen je eerste animatiefilmpje?
Lezing Else-Marie van den Eerenbeemt over familie
Geplaatst op 29 oktober 2021 | bron: 033fotostad
Tijdens de expositie Ne Me Quitte Pas geeft Else-Marie van den Eerenbeemt op zondag 21 november van 11.00 tot 13.00 uur een lezing over familieverhoudingen. Van den Eerenbeemt houdt zich al 40 jaar professioneel bezig met ouder-kind-relatie. Ze is familietherapeut, specialist familieverhoudingen en wetenschappelijk onderzoeker. Van den Eerenbeemt schreef meerdere boeken en is op televisie te zien
Korte workshops in het weekend
Geplaatst op 27 oktober 2021 | bron: bijvrijdag.nl
Wil jij een creatieve workshop volgen in Groningen? Bij VRIJDAG aan de Walstraat 34 kun je op zondag 7 november terecht voor de meest uiteenlopende workshops op het gebied van beeldende kunst. Ons huis van de amateurkunst telt vele ateliers en werkplaatsen, voorzien van apparatuur, gereedschap en materialen. Ons aanbod is voor iedereen: voor beginners en gevorderden.
Expo Ne Me Quitte Pas 18 november t/m 19 december
Geplaatst op 16 oktober 2021 | bron: 033fotostad
Tijdens de expositie Ne Me Quitte Pas is er werk te zien van fotografen en kunstenaars die op zoek waren naar antwoorden op vragen als: Waar kom ik vandaan? Hoe ben ik geworden wie ik ben? Hoe heeft mijn familie(geschiedenis) – van generatie op generatie – invloed op wie ik nu ben? Welke beelden (vaak zonder woorden) uit mijn jeugd werken door in mijn volwassen leven?
Expositie Dante leeft! in Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 7 oktober 2021 | bron: 033fotostad
De expositie ‘Dante leeft!’ is een samenwerking tussen de vereniging Dante Alighieri Amersfoort en 033fotostad. Tijdens deze expositie in het Rietveldpaviljoen is er werk te zien van fotografen Arij van der Stelt, Dracorubio, Marc Rietdijk, Nico Brons en Petra Katanic; schilderijen van Wietse Kuis; en beeldhouwkunst van Nikolaas van Os en Emile van der Kruk.
Fair met Flair
Geplaatst op 8 september 2021 | bron:
Met meer dan 100 deelnemende partijen wordt op zondag 26 september a.s. het Tichelpark in Oud Zevenaar omgetoverd tot een sfeervolle Fair met Flair. Vanaf 11 uur is het publiek welkom om te genieten van al het moois. Met live optredens, een horecaplein en een avondprogramma is het een fair voor het hele gezin. De toegang is gratis, wel is een coronatoegangsbewijs nodig. Gelieve per fiets te komen
12345678910...>>

Copyright 2022 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »