Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Middelburg opent deuren voor Expeditie NEXT
Geplaatst op 30 januari 2023 | bron:
De derde editie van Expeditie NEXT, hét (gratis) Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen, komt naar Middelburg. Midden in de meivakantie op woensdag 3 mei kunnen kinderen en hun begeleiders in de binnenstad op expeditie. Onderzoekers en (kennis)instellingen uit heel Nederland staan klaar om hen spelenderwijs te enthousiasteren voor de wetenschap met workshops, proefjes en mini-colleges.
Bruidsjurken passen voor de lol bij Bridesfun
Geplaatst op 11 januari 2023 | bron: Ilona Zijlstra
Uitgaan in Zoetermeer Bruidsjurken passen voor de lol. Ilona Zijlstra (45) runt sinds 2017 Brides4fun. Bij Brides4fun kunnen vrouwen met elkaar bruidsjurken passen, zonder te hoeven trouwen. Iets wat nog steeds uniek is in de regio. Beleef samen het ultieme bruidsgevoel en ga naar huis met prachtige en hilarische foto's van dit leuke moment.
Maak kennis met Fung Loy Kok Taoist Tai Chi
Geplaatst op 15 november 2022 | bron:
Fung Loy Kok Taoist Tai Chi houdt donderdag 17 november tussen 20.15 en 21.15 uur een open huis in de Gymzaal Goudenregensingel 20a te Pijnacker. Taoist Tai Chi beoefening is een bewegende meditatie die stress vermindert en je helpt innerlijke rust te vinden. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie.
Expositie GEESTDRIFT te Ubbergen
Geplaatst op 26 oktober 2022 | bron:
Het werk van Ans Broeders en Hans Janssen heeft als overeenkomst het weergeven van de menselijke torso op zowel het platte vlak (schilderijen) als op het 3D vlak. Ze hebben elkaar ontmoet bij voorafgaande exposities en vandaaruit ontstond het plan om samen te gaan exposeren.
Expositie Etsen Landelijke Triënnale Grafiek 22
Geplaatst op 7 oktober 2022 | bron:
In de maanden september, oktober en november 2022 wordt de landelijke Triënnale Grafiek 22 gehouden. In vele musea, galeries, kunstcentra en werkplaatsen en bij kunstenaars in hun ateliers aan huis. Het Kerkje in Velp bij Grave is één van die plaatsen. Stichting Kunst in het Kerk organiseert op 14, 15, 16 en 21, 22, 23 oktober, open van 11 - 17 uur een expositie etsen.
2de Internationale Klassieke Muziek Festival
Geplaatst op 3 oktober 2022 | bron: Stichting Klassika International
Van 13 t/m 16 Oktober organiseert Stichting Klassika International: 2de Internationale Klassieke Muziek Festival in Sint Janskerk, Maastricht. Gratis voorstelling voor kinderen, 7 concerten met verschillende artiesten zoals Fedorova, Rodrigues, Castell-Jacomin, Cardillo, Guerrero en ook workshop video teasers maken. Tickets via Theater aan het Vrijthof en Tickli.nl. Meer informatie op de website!
Kunstexpositie Beeld Buiten Escharen
Geplaatst op 15 september 2022 | bron: Kunst in het Kerkje
Stichting 'Kunst in het Kerkje' presenteert iets bijzonders, buiten de muren van het Kerkje ,een buitenexpositie in een grote landschappelijke tuin in Escharen. Deze expositie is te bezichtigen op zaterdag en zondag 24 en 25 sept en op vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober. Al deze dagen van 11 tot 17 uur. Het adres van deze beeldentuin is Heesakkerweg 1 in Escharen.
Art@deTransformatie, kunst kijken en kopen
Geplaatst op 8 september 2022 | bron:
Op 24 en 25 september 2022 vindt ART@deTransformatie weer plaats in Kunstfabriek de Transformatie aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90 in Arnhem. Op zaterdag als zondag zijn van 12.00 tot 17.00 uur meer dan 60 kunstenaars, muzikanten, ontwerpers en filmmakers in hun eigen studio of atelier te bezoeken. Op zaterdag om 12.00 uur opent wethouder van Cultuur, Cathelijne Bouwkamp het evenement.
Muzie in de tuinen van CASTRICUM 🎶 11 september
Geplaatst op 28 augustus 2022 | bron:
Castricum is een cultureel, evenement rijker. Op 11 september 2022 kunt u tussen 11 en 17 uur in 17 tuinen in Castricum en Bakkum gratis genieten van heel uiteenlopende muziek. U kunt zelf uw programma samenstellen. Zie onze website: www.muziektuinen.nl . Er is s ‘avonds een slotfeest met band (wel entree) in De Landbouw/Welzijn, Dorpsstraat 30 in Castricum, site: www.onerevolutionandfriends.com.
Bezoek de Oude Kerk
Geplaatst op 26 juli 2022 | bron: https://oudekerk.nl/bezoek/
Oude Kerk is een Rijksmonument en plek voor hedendaagse kunst in het oudste gebouw van Amsterdam, midden op de wallen. Het programma bestaat niet alleen uit kunstprojecten, maar ook uit concerten, performances en andere activiteiten. In het monumentale gebouw wandel je door zeven eeuwen (stads)geschiedenis en kijk je door de ogen van kunstenaars van vroeger en nu naar de wereld om ons heen.
12345678910...>>

Copyright 2023 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »