Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Theetuin de Vaarboerderij
Geplaatst op 9 juli 2020 | bron:
wilt u boeiende verhalen horen over het heden en verleden van Oostzaan en het mooie Oostzanerveld meld u dan aan bij ons.. we varen ongeveer twee uur rond in het veld langs onze brandrode runderen die graag aandacht krijgen door middel van een aai.tijdens de tocht kunt u genieten van een kop koffie of thee en luisteren naar de gids. we varen in de weekenden de boot is met rollator te betreden.
Taxatiedag van kunst en juwelen in aarle-rixtel
Geplaatst op 3 juni 2020 | bron: Art Dumay
TAXATIEDAG VAN KUNST, ANTIEK EN JUWELEN IN CONFERENTIECENTRUM DE COUWENBERG OP ZONDAG 21 JUNI VAN 13.00 TOT 17.00 UUR Op zondag 21 JUNI staat De Couwenberg in het teken van kunst, antiek en juwelen. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert het Conferentiecentrum deze zondag een “corona-veilige” kunsttaxatiedag. De taxateurs taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook u
Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie
Geplaatst op 2 juni 2020 | bron:
Ieder jaar organiseert de stichting Oude Hollandse Waterlinie een fotowedstrijd. Dit jaar is het thema ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’. De opdracht is om een gebouw of monument dat in verband staat met de Oude Hollandse Waterlinie en dat binnen dit gebied valt op de gevoelige plaat vast te leggen. Stuur maximaal drie foto's naar: contact@ohwl.nl
HockeyFUNdagen BHC Overbos
Geplaatst op 1 juni 2020 | bron:
Leer bij Overbos spelenderwijs hockeyen. Op zaterdag 6 juni, 13 juni en 20 juni zijn de Hockeyfundagen bij BHC Overbos in Beverwijk van 13:00 tot 14:30. Kom onder professionele begeleiding spelenderwijs kennismaken met hockey, vanzelfsprekend helemaal 'Coronaproof' en voor alle leeftijden! Meld aan via hockeyfundagen@bhcoverbos.nl
Attractiepark DippieDoe bij Eindhoven is weer open
Geplaatst op 26 mei 2020 | bron: Marketing DippieDoe
BEST- Attractiepark DippieDoe is sinds 21 mei weer open voor bezoekers. Het park is coronaproof en volledig ingericht op de 1,5 meter-samenleving. Alle medewerkers hebben er meer dan zin in om bezoekers een leuke dag uit te bezorgen. Voorlopig is alleen de buitenhaven van DippieDoe open. De binnenhaven moet volgens de richtlijnen nog gesloten blijven. Reserveren is niet nodig.
‘Corona-proof’ Online game in trek als uitje
Geplaatst op 3 mei 2020 | bron: Social Spel
Honderden groepen gingen inmiddels de uitdaging aan om een mysterie van een zoekgeraakte schoolmedewerker op te lossen. Een perfecte vervanging als uitje, maar dan 'gewoon' vanuit huis. Voor de uitvoering van de online escape room worden medewerkers van getroffen horeca-ondernemers ingezet.
concerten in Norg afgelast
Geplaatst op 13 maart 2020 | bron:
Het koffieconcert op 22 maart in de Brinkhof met de Fiebeldekwinten en het concert in de Norger kerk op 28 maart met Carel Kraaijenhof zijn afgelast. Houders van entreekaarten krijgen tegen inlevering bij het zelfde voorverkoopadres het geld terug. Meld je bij info@cultureleraadnorg.nl, zie ook de website.
Geen kerkdiensten
Geplaatst op 13 maart 2020 | bron:
de Protestantse Kerk te Vlijmen heeft alle kerkdiensten en andere activiteiten voor de maand maart afgelast
Evenementen met meer dan 100 mensen afgelast
Geplaatst op 12 maart 2020 | bron:
Evenementen met meer dan 100 mensen worden afgelast. Deze maatregelen gelden voor heel Nederland tot in ieder geval 1 april. Dat maakte zorgminister Bruins zojuist bekend in een persconferentie met premier Rutte en Jaap van Dissel, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM. Deze maatregel geldt ook voor locaties, zoals musea en theaters waar meer dan 100 mensen komen.
Open Comparitie Vrijmetselaarsloge Humaniteit
Geplaatst op 12 maart 2020 | bron: Vrijmetselaarsloge Humaniteit Meppel
De open avonden die Loge Humaniteit in Meppel sinds enige tijd maandelijks organiseert, trekken veel belangstellenden. Daarom hebben wij op 23 maart een zgn. open comparitie. Dat is een bijeenkomst waar behalve leden van onze vrijmetselaarsloge ook belangstellenden welkom zijn.
12345678910...>>

Copyright 2020 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »