Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
De winnaars van de winactie zijn bekend
Geplaatst op 24 februari 2021 | bron: Redactie Uitzinnig.nl
De winnaars 🏆 van de vrijkaarten voor het Utrecht International Comedy Festival zijn bekend. Ruigrok uit Haarlem, Marij uit Tilburg, Poorters uit Heerhugowaard, Stefan uit Den Haag en Johan uit De Zilk. Via mail is iedereen op de hoogte gesteld. Gefeliciteerd allemaal 🥳!
Expositie IMPACT in Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 18 februari 2021 | bron: 033fotostad
033fotostad verwacht 4 maart de deuren van het Rietveldpaviljoen weer te mogen openen. Dan is tot en met zondag 28 maart 2021 de expositie IMPACT – photos that matter te zien. De expositie gaat over het werk van fotografen die op een indringende manier aandacht vragen voor bepaalde maatschappelijke situaties en die vaak ook hopen dat er door hun bijdrage verandering in gang wordt gebracht.
Amsterdam-West decor voor start The Walk of Food
Geplaatst op 7 februari 2021 | bron: De Westkrant
Zaterdagavond 30 januari vond bij Golden Brown Bar in Amsterdam-West de kick-off plaats van The Walk of Food. Maar liefst 11 duo’s gingen wandelend uit eten en genoten van een coronaproof avondje uit.
Amsterdam-West decor voor start The Walk of Food
Geplaatst op 7 februari 2021 | bron: De Westkrant
Zaterdagavond 30 januari vond bij Golden Brown Bar in Amsterdam-West de kick-off plaats van The Walk of Food. Maar liefst 11 duo’s gingen wandelend uit eten en genoten van een coronaproof avondje uit.
Mixable Festival, livestream! 18,19 en 20 februari
Geplaatst op 3 februari 2021 | bron:
Mixable Festival: Hét performance festival voor ongekend talent. Benieuwd naar de toegevoegde waarde van inclusieve producties voor de huidige theaterprogrammering en naar inclusie binnen kunsteducatie? Stichting Misiconi organiseert op 18, 19 en 20 februari het MIXABLE FESTIVAL geheel live gestreamd vanuit het Luxor Rotterdam. Een programma vol voorstellingen, workshops en talks!
Open tuinen in het Overijsselse Vechtdal
Geplaatst op 26 januari 2021 | bron: Vechtdal-Tuinen
Op 7 en 8 augustus openen 9 tuinen, tussen Zwolle en Laar, weer hun poorten voor bezoekers. U bent welkom tussen 10 en 17 uur in deze zeer verschillende tuinen. Buiten dit weekend zijn de tuinen apart of gecombineerd, op afspraak te bezoeken.Voor de privé tuinen is de entree €2 pp Koffie en thee verkrijgbaar. Voor verdere informatie zie: Vechtdal-Tuinen.nl
Romantisch kerstconcert mezzo-sopraan en piano
Geplaatst op 14 december 2020 | bron:
Een heerlijk concert om helemaal in de kerststemming te komen! Mezzo-sopraan Charlotte Houberg en pianiste Heleen Vegter, verzorgen op 23 december een sfeervol middagconcert met kaarslicht en Glühwein, in de intieme St. Rochuskapel in Amersfoort. Het programma bestaat uit klassieke liederen en kerstliederen. Wat dit concert zo bijzonder maakt is, dat het publiek het programma samenstelt.
Kerstvakantie in het Marechausseemuseum
Geplaatst op 13 december 2020 | bron: Marechausseemuseum
Ontdek of je een echte speurneus bent: kom naar Buren en bezoek het Marechausseemuseum. Boek nu je kerstvakantie-activiteiten: leer alles over vingerafdrukken, maak een vals paspoort of doe een sporentocht door de nieuwe tentoonstellingen. Wel even reserveren via https://tickets.marechausseemuseum.nl/nl/tickets.
Kerst bij de keizer
Geplaatst op 4 december 2020 | bron:
Tussen 15 december 4 januari 2021 is Huis Doorn gehuld in kerstsferen. Er is een speciale kerstaudiotour en op 18 december is het Huis van 17.00-21.00 geopend voor publiek. Dan geven de vele lichtjes een feestelijke sfeer aan de donkere avonduren. Huis Doorn is dan ’s avonds van 17.00 tot 21.00 uur te bezoeken voor publiek.
Kerstsfeer in Persingen
Geplaatst op 24 november 2020 | bron: Kerkje van Persingen
De Stichting Kerkje van Persingen organiseert een kunstzinnige tweedaagse Kerstsfeerhappening op 18 en 19 december van 11:00 - 17:00 uur. Exposanten presenteren een kunstzinnig aanbod van ambachtelijke werkstukken met o.a. schilderijen, keramiek, weeftechniek, illustratieve kunst, textiele handwerken, sieraden en zilversmeedwerk. Gratis entree. Locatie:Persingenstraat 7 – 6575 JA Persingen
12345678910...>>

Copyright 2021 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »