Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Festival Fier!
Geplaatst op 29 maart 2017 | bron:
In april organiseert Stichting Santatum voor de 3e keer Fier! Hét Smaak & Vermaak festival op het erf en in de wei van Bioboerderij ’t Schop. Dit jaar zal het festival zowel 1e Paasdag (16 april, ‘s avonds) als 2e Paasdag(17 april, de gehele dag) plaatsvinden. Met gemiddeld 3.500 enthousiaste bezoekers zijn de voorgaande edities succesvol verlopen en ook dit jaar gaan we er alles aan doen om het
Het nieuwe leven van historische IJ-veren
Geplaatst op 27 maart 2017 | bron: Museumwerf Vreeswijk
22 april 2017 Dia-lezing Het nieuwe leven van historische IJ-veren en presentatie boek Heen & Weer door Frank Hemminga en Trudy Admiraal. Hemminga vertelt over de boeiende geschiedenis van oude veerdiensten over het Amsterdamse IJ. Admiraal presenteert haar boek en vertelt over teruggevonden oude IJ-veerschepen, hun nieuwe leven en de huidige eigenaren. Aanvang 13.00 uur.
Een warme maaltijd in Apeldoorn
Geplaatst op 27 maart 2017 | bron: Laverna
Elke dinsdag, woensdag en vrijdag wordt er gekookt bij Stichting Buurthuis Maasstraat. Samen genieten van een warme maaltijd. U moet zich hiervoor wel aanmelden. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend even contact opnemen op het telefoonnummer: 055 – 201 88 66 of op het e-mailadres : jane.lebbink@lavernadagbesteding.nl, uiteraard kunt u ook binnen in het buurthuis zelf uw vragen stellen
Bingo in Apeldoorn
Geplaatst op 27 maart 2017 | bron: Laverna
Elke vrijdagmiddag van 13:30-15:30 vindt er een bingo plaats bij Stichting Buurthuis Maasstraat. Het adres van dit buurthuis is Maasstraat 4 te Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend even contact opnemen op het telefoonnummer: 055 – 201 88 66 of op het e-mailadres : jane.lebbink@lavernadagbesteding.nl, uiteraard kunt u ook binnen het buurthuis zelf uw vragen stellen.
HorsePowerRun op 23 april vanaf Veenhuizen
Geplaatst op 19 maart 2017 | bron:
Met in gedachten de Pioneer-Run van London naar Brighton, werd in 1981 gestart met de HorsePowerRun, een rit voor motorrijwielen, zijspannen en driewielers gebouwd voor 1921. We wilden destijds ook op het continent een evenement organiseren om de motorfietsen uit de pionierstijd aan het publiek te kunnen tonen. Met inmiddels de 36e editie mag gerust gesteld worden dat op de jaarlijkse rittenkalen
Gevierd chansonnier uit Berlijn op Aerwinkel
Geplaatst op 15 maart 2017 | bron: Stichting Cultureel Aerwinkel
Met chansonnier Arnold Krohne uit Berlijn heeft Stichting Cultureel Aerwinkel opnieuw een internationale topper binnengehaald. Krohne zorgt 9 april, met begeleiding van Maxim Shagaev op accordeon, voor een wervelende voorstelling op Kasteel Aerwinkel. Het belooft een onvergetelijke middag te worden. Meer weten? Ga naar www.cultureelaerwinkel.nl.
Open dag Hoppenbrouwers Techniek
Geplaatst op 13 maart 2017 | bron:
Op zondag 9 april 2017 organiseert Hoppenbrouwers een open dag en zet haar deuren van 11.00- 16.00 uur open op de locaties Udenhout, Deurne en Dongen. Zakelijke relaties, kennissen, familieleden, werkzoekenden, studenten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom een kijkje te nemen achter de schermen van ons bedrijf. Deze dag is voor jong en oud en er is een hapje en drankje aanwezig.
Expositie Els de Boer in de Koppelkerk
Geplaatst op 11 maart 2017 | bron: Koppelkerk
Vanaf 11 maart exposeert Els de Boer (Aalten, 1966) in de bovenzaal van de Koppelkerk met haar nieuwe kunstproject ‘Amphorafonia’. De aanleiding voor dit kunstproject is de kennismaking van Els de Boer met een bijzondere plant, genaamd de Amphorafonia Domestica (of de Ruiskelk). In deze expositie zoekt de kunstenares de grenzen op tussen feit en fictie.
Open Huis Uniastate Bears met gratis concert
Geplaatst op 8 maart 2017 | bron:
Uniastate Bears, Al 20 jaar een cultuurhistorische belevenis Zondag 26 maart houden we Open Huis van 13.30 -16.30 uur. Met om 14.30 uur een gratis concert van het singer/songwriters duo Ella and Her Man.
Daten in het wild
Geplaatst op 8 maart 2017 | bron: Blik & Blooz
Andere singles in het wild ontmoeten, vuur leren maken en slapen in de open natuur. Singles kunnen in het weekend van 15 tot en met 17 april de oermens in zichzelf naar boven halen tijdens een dag én nacht in de natuur! Hoe vaak kunnen stellen nou nog zeggen dat ze elkaar in het wild ontmoet hebben?
12345678910...>>

Copyright 2017 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »