Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
raceshow van historische motoren
Geplaatst op 14 januari 2018 | bron: Stichting ZZ races
Op de Race-show, een opwarmertje voor de races die worden gehouden op 16 juni as. worden racemotoren gepresenteerd uit alle klassen die aan de ZZ Races meedoen. Ook zal de kampioensmachine van het Nova Electric Racing team van de TU Delft aanwezig zijn. Welkom van 14.00 -21.00 uur in het dorpshuis in 't Zandt. Toegang gratis.
Kolonisten van de Maashorst
Geplaatst op 12 januari 2018 | bron: MRK Uden
In 2014 werd in Uden bij toeval een Merovingisch grafveld uit de vroege middeleeuwen gevonden. Het grafveld bleek een ware schat met bijzonder glaswerk, sieraden en zwaarden. Een paar topstukken werden in oktober 2017 tijdens een drukbezochte preview voor het eerst getoond. Vanaf 4 februari wordt in de tentoonstelling ‘Kolonisten van de Maashorst’ het verhaal achter de vondsten verteld.
Singlescafé 45+ bij Uffie’s in Zutphen
Geplaatst op 11 januari 2018 | bron: https://www.datingoost.nl/agenda/
Zaterdagavond 20 januari 2018 singlescafe (45+ 50+ 60+) in de prachtige gewelven kelder van Uffie’s, Houtmarkt 71. Eigen ingang vóór Schuurman Schoenen. Deur open 20.30 uur. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Vooraf aanmelden NIET nodig. Nette kleding gewenst. Voor meer info kan gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl
documentaire IK WIL MIEKE BLIJVEN
Geplaatst op 9 januari 2018 | bron: Arno Huibers Theaterproducties
Een indringend beeld over het proces van dementie en communicatie zonder taal. Een film over 5 ontmoetingen van Arno Huibers met Mieke in 5 ½ jaar tijd, die gaandeweg van interviews overgaan in clownsontmoetingen. Data 10/2, 3 & 24/3, 21/4, 12/5 Arno's Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven Aanvang 19.30 icm theaterclownsvoorstelling Zie www.Arno Huibers.nl of mail voor info: info@arnohuibers.nl
Möller-Fraticelli Guitar Duo komt naar Posterholt
Geplaatst op 8 januari 2018 | bron: Stichting Cultureel Aerwinkel
Posterholt- Stichting Cultureel Aerwinkel is erin geslaagd om het beroemde Möller-Fraticelli Guitar Duo vast te leggen voor een uniek optreden op 4 februari 2018. Het duo bestaat uit Johannes Möller en Laura Fraticelli, twee grootmeesters op de gitaar. Samen vormen ze een unieke combinatie van Zweedse perfectie en Argentijnse passie. Meer weten? Ga naar www.cultureelaerwinkel.nl.
Het Blauwe Muziekdiner
Geplaatst op 4 januari 2018 | bron:
Zondagavond 11 februari a.s. vanaf 18.00 uur serveren muzikaal trio Het Blauwe Uur en Jelle de Visser - bekend van Jelle kookt in De Melkfabriek - Het Blauwe Muziekdiner. Swingend én smaakvol het nieuwe jaar in met (Oost)Europese muziek en een drie-gangen-diner. Mis deze unieke avond niet en reserveer uw kaart(en) vóór 1 februari 2018 via onze website: www.vriendenmelkfabriekbunne.nl
Open dag Hoppenbrouwers Techniek
Geplaatst op 21 december 2017 | bron: Hoppenbrouwers Techniek
Op zondag 25 februari 2018 organiseren wij een open dag en kunt u een van onze 6 vestigingen bezoeken (Udenhout, Deurne, Dongen, Nijmegen, Roosendaal en Best). Tijdens deze open dag nodigen wij geïnteresseerden uit om eens een kijkje te komen nemen achter de schermen van ons bedrijf. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en ook aan de kinderen is gedacht.
55+ activiteiten bij Johan en Caroline
Geplaatst op 21 december 2017 | bron: www.johanencaroline.nl
Vanaf 11 januari is er elke tweede donderdag van de maand een speciale 55+ middag bij recreatieboerderij Johan en Caroline. U wordt verwelkomd onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers. Daarna gaan we gezellig een leuke activiteit doen met voldoende ruimte om met elkaar te kletsen. Aan het einde van de dag verzorgen we nog een heerlijk 3-gangen diner. Helemaal compleet dus!
Kleine bakkers gezocht bij Johan en Caroline
Geplaatst op 20 december 2017 | bron: Recreatieboerderij Johan en Caroline
Vanaf 9 januari kunnen kinderen (5 t/m 10 jaar) alle kneepjes van het bakken leren bij recreatieboerderij Johan en Caroline tijdens een bakworkshop. In 8 baklessen leren ze onder andere taarten, cakejes, petit fours en worstenbroodjes bakken. En natuurlijk mogen ze hun baksels ook versieren. Bakken maar! Kijk op www.johanencaroline.nl voor meer info.
Laat je betoveren!
Geplaatst op 18 december 2017 | bron:
Vrijdag 5 januari wordt magisch bij recreatieboerderij Johan en Caroline! Goochelaar Janse Heijn geeft een spectaculaire goochelshow voor jong en oud. Ook het eten en het knutselen wordt magisch. Kom je ook? Schrijf je in door een mail te sturen vóór 30 december naar milou@johanencaroline.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar.
12345678910...>>

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »