Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Kerstsfeer in Persingen
Geplaatst op 24 november 2020 | bron: Kerkje van Persingen
De Stichting Kerkje van Persingen organiseert een kunstzinnige tweedaagse Kerstsfeerhappening op 18 en 19 december van 11:00 - 17:00 uur. Exposanten presenteren een kunstzinnig aanbod van ambachtelijke werkstukken met o.a. schilderijen, keramiek, weeftechniek, illustratieve kunst, textiele handwerken, sieraden en zilversmeedwerk. Gratis entree. Locatie:Persingenstraat 7 – 6575 JA Persingen
Fladderen - Nachtlicht Ensemble met Roza Herwig
Geplaatst op 10 november 2020 | bron: Nachtlicht Ensemble
‘Fladderen,’ vroeg de zwaan aan de vlinder , ‘hoe doe je dat toch? Samen met verteller en mezzosopraan Roza Herwig fladdert Nachtlicht langs verschillende muziek: Ravel, Bach en Kurt Weill vliegen voorbij, we maken een duikvlucht met nieuwe muziek van Maarten Bauer en Ramin Amin Tafreshi en scheren langs stukken van Martin Fondse en Vincent Veneman. Op 28 november is er een stream van dit concert
Eigen Kersttafel Markt bij het Vlinderparadijs
Geplaatst op 31 oktober 2020 | bron:
Na het grote succes van vorig jaar is ook dit jaar weer een “Eigen Kersttafel Markt” in Vlinderparadijs Papiliorama. Vanaf 1 november kan er weer een tafel worden ingericht met eigengemaakte kerstspullen, tweedehands kerstspullen of gewoon nog nieuwe kerstspullen die over zijn en kunnen worden verkocht.
modelspoorbeurs
Geplaatst op 20 oktober 2020 | bron:
de bestse verzamelaars organiseerd op zondag 21 maart 2021 een grote miniatuur spoorbeurs in zall de schuif dorpstraat 30 5693 an gemonde info m.va houtum 0622197419
Kiek de herfst
Geplaatst op 16 oktober 2020 | bron:
Het Regioteam Twente en Vechtdal van het Wereld Natuur Fonds organiseert een fotowedstrijd. Kinderen t/m 17 jaar kunnen meedoen. Het thema is: ‘Herfst’. Stuur je foto’s op voor 30 oktober. Kijk op de Facebook pagina van het regioteam of mail naar twentevechtdal@wnfregioteam.nl voor de spelregels.
Online Leren & Werken Bij Hoppenbrouwers Event
Geplaatst op 12 oktober 2020 | bron:
Ook in deze bijzondere tijd ben je bij Hoppenbrouwers Techniek welkom om te leren en werken in de techniek! Tijdens het online event op maandag 2 november om 16:00 uur en 19:00 uur kom je alles te weten over de opleidingen, kansen en doorgroeimogelijkheden bij het familiebedrijf. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar event.hoppenbrouwerstechniek.nl. Tot dan!
Herfstvakantie in Huis van Hilde
Geplaatst op 8 oktober 2020 | bron:
Leuke Archeo-Activiteiten voor groot en klein! In de herfstvakantie ben je aan het goede adres in Huis van Hilde om alles te leren over archeologie door tal van leuke activiteiten. Zo is er een speurtocht door het gebouw, kun je archeoloog worden in onze ArcheoHotspot, het laten regenen in onze interactieve zandbak, en meedoen met onze workshops: Mincecraft-Bouw een bunker & Aardappelstempelen.
Brocante op Kasteelhoeve de Grote Hegge
Geplaatst op 24 september 2020 | bron: Heerenlanden Events
BROCANTE OP DE GROTE HEGGE IN THORN, OP 3 EN 4 OKTOBER A.S. In het witte stadje Thorn organiseert Heerenlanden Events een sfeervolle brocante fair, op een top locatie in het mooie Limburg, op 3 en 4 oktober 2020 In de gehele kasteelhoeve (zowel binnen als buiten)staan ruim 30 brocanteurs met prachtige schatten en vondsten, uit België,Frankrijk en Engeland.
Gouda en de Oude Hollandse Waterlinie
Geplaatst op 21 september 2020 | bron:
Ontdek de relatie tussen Gouda en de Oude Hollandse Waterlinie tijdens de stadswandeling op 3 oktober door het historisch centrum van de stad. Gouda en Gouwenaars speelden een belangrijke rol in het Rampjaar 1672, een soms vergeten geschiedenis die dankzij het gerenommeerde Goudse Gidsen Gilde weer tot leven komt. U kunt zich via de website van het Goudse Gidsen Gilde aanmelden.
New in! Bikes, Boats & Castles
Geplaatst op 17 september 2020 | bron: https://beachevents.nl/
Ook zo behoefte aan interactieve collega contact momenten? BeachEvents.nl breidt haar outdoor events uit met ‘Bikes, Boats & Castles’, nu er geen besmettingen in de buitenlucht lijken plaats te vinden. Een prachtige & interactieve tocht op & langs het Spaarne. Met op de middenstip het historische ‘Oude Slot’ in Heemstede.
12345678910...>>

Copyright 2020 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »