Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Romantisch kerstconcert mezzo-sopraan en piano
Geplaatst op 14 december 2020 | bron:
Een heerlijk concert om helemaal in de kerststemming te komen! Mezzo-sopraan Charlotte Houberg en pianiste Heleen Vegter, verzorgen op 23 december een sfeervol middagconcert met kaarslicht en Glühwein, in de intieme St. Rochuskapel in Amersfoort. Het programma bestaat uit klassieke liederen en kerstliederen. Wat dit concert zo bijzonder maakt is, dat het publiek het programma samenstelt.
Kerstvakantie in het Marechausseemuseum
Geplaatst op 13 december 2020 | bron: Marechausseemuseum
Ontdek of je een echte speurneus bent: kom naar Buren en bezoek het Marechausseemuseum. Boek nu je kerstvakantie-activiteiten: leer alles over vingerafdrukken, maak een vals paspoort of doe een sporentocht door de nieuwe tentoonstellingen. Wel even reserveren via https://tickets.marechausseemuseum.nl/nl/tickets.
Kerst bij de keizer
Geplaatst op 4 december 2020 | bron:
Tussen 15 december 4 januari 2021 is Huis Doorn gehuld in kerstsferen. Er is een speciale kerstaudiotour en op 18 december is het Huis van 17.00-21.00 geopend voor publiek. Dan geven de vele lichtjes een feestelijke sfeer aan de donkere avonduren. Huis Doorn is dan ’s avonds van 17.00 tot 21.00 uur te bezoeken voor publiek.
Kerstsfeer in Persingen
Geplaatst op 24 november 2020 | bron: Kerkje van Persingen
De Stichting Kerkje van Persingen organiseert een kunstzinnige tweedaagse Kerstsfeerhappening op 18 en 19 december van 11:00 - 17:00 uur. Exposanten presenteren een kunstzinnig aanbod van ambachtelijke werkstukken met o.a. schilderijen, keramiek, weeftechniek, illustratieve kunst, textiele handwerken, sieraden en zilversmeedwerk. Gratis entree. Locatie:Persingenstraat 7 – 6575 JA Persingen
Fladderen - Nachtlicht Ensemble met Roza Herwig
Geplaatst op 10 november 2020 | bron: Nachtlicht Ensemble
‘Fladderen,’ vroeg de zwaan aan de vlinder , ‘hoe doe je dat toch? Samen met verteller en mezzosopraan Roza Herwig fladdert Nachtlicht langs verschillende muziek: Ravel, Bach en Kurt Weill vliegen voorbij, we maken een duikvlucht met nieuwe muziek van Maarten Bauer en Ramin Amin Tafreshi en scheren langs stukken van Martin Fondse en Vincent Veneman. Op 28 november is er een stream van dit concert
Eigen Kersttafel Markt bij het Vlinderparadijs
Geplaatst op 31 oktober 2020 | bron:
Na het grote succes van vorig jaar is ook dit jaar weer een “Eigen Kersttafel Markt” in Vlinderparadijs Papiliorama. Vanaf 1 november kan er weer een tafel worden ingericht met eigengemaakte kerstspullen, tweedehands kerstspullen of gewoon nog nieuwe kerstspullen die over zijn en kunnen worden verkocht.
modelspoorbeurs
Geplaatst op 20 oktober 2020 | bron:
de bestse verzamelaars organiseerd op zondag 21 maart 2021 een grote miniatuur spoorbeurs in zall de schuif dorpstraat 30 5693 an gemonde info m.va houtum 0622197419
Kiek de herfst
Geplaatst op 16 oktober 2020 | bron:
Het Regioteam Twente en Vechtdal van het Wereld Natuur Fonds organiseert een fotowedstrijd. Kinderen t/m 17 jaar kunnen meedoen. Het thema is: ‘Herfst’. Stuur je foto’s op voor 30 oktober. Kijk op de Facebook pagina van het regioteam of mail naar twentevechtdal@wnfregioteam.nl voor de spelregels.
Online Leren & Werken Bij Hoppenbrouwers Event
Geplaatst op 12 oktober 2020 | bron:
Ook in deze bijzondere tijd ben je bij Hoppenbrouwers Techniek welkom om te leren en werken in de techniek! Tijdens het online event op maandag 2 november om 16:00 uur en 19:00 uur kom je alles te weten over de opleidingen, kansen en doorgroeimogelijkheden bij het familiebedrijf. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar event.hoppenbrouwerstechniek.nl. Tot dan!
Herfstvakantie in Huis van Hilde
Geplaatst op 8 oktober 2020 | bron:
Leuke Archeo-Activiteiten voor groot en klein! In de herfstvakantie ben je aan het goede adres in Huis van Hilde om alles te leren over archeologie door tal van leuke activiteiten. Zo is er een speurtocht door het gebouw, kun je archeoloog worden in onze ArcheoHotspot, het laten regenen in onze interactieve zandbak, en meedoen met onze workshops: Mincecraft-Bouw een bunker & Aardappelstempelen.
12345678910...>>

Copyright 2021 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »