Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
4e MTB Race 6 uur van 't Zand (Alphen N-Br)
Geplaatst op 17 juli 2018 | bron:
Op zaterdag 8 september 2018 wordt op recreatiepark 't Zand aan de Maastrichtsebaan 1 in Alphen (NB) de 4e MTB Race 6 uur van 't Zand georganiseerd. Ruim 350 mountainbikers strijden in diverse categorieën op een 6 km lang parcours. Winnaar is degene die na 6 uur de grootste afstand heeft afgelegd. De toegang is gratis.
Aan tafel met... op historisch brugschip Zutphen
Geplaatst op 17 juli 2018 | bron:
Kom aan boord/bord bij "Aan tafel in't brugschip" met stoere schippersverhalen, liedjes en heerlijke maaltijden in authentieke omgeving: het brugschip in de museumhaven in Zutphen, het laatste van Nederland. Op o.a. Open Monumentendag 8/9 september kunt u de dag op bijzondere wijze laten uitklinken aan boord met de ongeslepen uitspraken van Haddock en de ingeleefde liederen van Jacques Brel.
Zomerzingen bij de Stadscompagnie
Geplaatst op 16 juli 2018 | bron: Stadscompagnie Arnhem
Voor iedereen die niet met vakantie gaat organiseert Stadscompagnie Arnhem: 'Zomerzingen' voor jong en oud. Gezellig samen zingen en nieuwe mensen ontmoeten. Het maakt niet uit of je goed kunt zingen of niet, als je er maar plezier aan beleeft. -Wanneer?- van 24 juli t/m 16 augustus, elke dinsdagochtend en donderdagmiddag. -Waar?- St. Catharinaplaats 28 (achter het Stadstheater, hoek Walstraat)
John Fluevog Shoes Pop-up Sale
Geplaatst op 13 juli 2018 | bron: Press Only
Shop op de Haarlemmerdijk jou favoriete John Fluevog shoes in de sale! Speciaal voor deze sale opent Fluevog een extra store om een extra leuke ervaring te bieden voor de costumers. Naast het vaste verkooppunt aan de Heiligeweg (37) zal de Sale Pop-up store geopend zijn van 18 juli tot 31 juli op de Haarlemmerdijk 48.
Europa's langste crossfit-stormbaan naar Utrecht
Geplaatst op 11 juli 2018 | bron: The Wall Utrecht
Langer, zwaarder en heftiger: Beat the Wall 2.0 keert deze zomer weer terug in The Wall Utrecht. Van 4 tot en met 12 augustus staat op het dak weer één van de langste (400m+) opblaasbare stormbanen van Europa. Met nóg meer hindernissen dan afgelopen jaar, willen we alle waaghalzen dit jaar verleiden écht tot het uiterste te gaan!
Op zaterdag 7 juli Beverexcursie in het Hunzedal
Geplaatst op 2 juli 2018 | bron: WNF Regioteam Assen Emmen
Het WNF-Regioteam Assen & Emmen organiseert, in samenwerking met Warenhuis Vanderveen in Assen, een beverexcursie in het Hunzedal. De gids neemt ons mee in de wereld van de bever en met wat geluk zien we het grootste knaagdier van Europa. Om 13.30 uur wordt de film "Herintroductie van de bever" vertoond in het Warenhuis Vanderveen. Meer informatie vindt u op de website. De toegang is gratis.
Bellemarkt Echten zaterdag 8 september 2018
Geplaatst op 1 juli 2018 | bron: debellemarkt.nl
Op de Bellemarkt 2018 is van alles te beleven! Er is een markt met kramen waar veelal zelfgemaakte spullen worden verkocht. Verder is er doorlopend live muziek en worden er verhalen en poëzie voorgedragen. Een bezoek aan de markt kan gecombineerd worden met een wandeling georganiseerd door Open Monumentendag. Kortom voor een gezellige dag komt u 8 september naar Echten!
Elkaar ontmoeten: voor lesbische en bi vrouwen
Geplaatst op 28 juni 2018 | bron:
Zondagmiddag 15 juli in Lichtenvoorde, 13.30 uur. DOE JIJ MEE? Workshop waar we elkaar gaan ontmoeten. Door dingen te delen. In woord, in beweging, in dans, in aanraking. In stilte en met muziek. En vooral in ontspanning. https://www.lesbischrelatiebureau.nl/evenementen-15-juli-2018/ Informatie bij Antonette. Bel of app 06 55122 215.
Nieuwe mensen leren kennen, bij een kopje koffie!
Geplaatst op 27 juni 2018 | bron: www.vriendenkiezen.nl
Wil je erop uit deze zomer, maar ben je alleen? Kom dan 7 juli naar Het Eksternest, Muiderweg 10 te Almere. Wij van www.vriendenkiezen.nl (dè gratis vriendensite) organiseren een koffiebijeenkomst en voor de liefhebber een wandeling. Schrijf je gratis in en mail ons info@vriendenkiezen.nl en geef aan dat je komt, zodat wij genoeg plek kunnen reserveren. (Consumpties voor eigen rekening)
Zondag 1 juli Antiek-Brocante-Kunst-Streek Markt
Geplaatst op 22 juni 2018 | bron:
Zondag 1 juli 2018 Antiek-Brocante-Kunst-Streek Markt Den Bosch ++++ Zo 1 jul 2018 DEN BOSCH Antiek-Brocante-Kunst-Streek Markt 10-17 uur. Info: Gea van Vulpen, Tel. 06 12322115 Email gea.v.vulpen@casema.nl Site www.geavanvulpen.nl
12345678910...>>

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »