Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Boom Chicago lanceert Comedy Festival
Geplaatst op 11 maart 2021 | bron: Boom Chicago
Life is better when you laugh! Daarom organiseert Boom Chicago van 28 juli tot en met 1 augustus in het Rozentheater aan de Amsterdamse Rozengracht haar allereerste festival. Met top comedians uit binnen- en buitenland, talent uit heel Nederland en plaatselijke sterren uit Amsterdam biedt het festival een scala aan comedyvormen. De early bird tickets zijn nu te koop.
Online Indische editie Books on Tour met Deckwitz
Geplaatst op 11 maart 2021 | bron: 033fotostad
De online Books on Tour op donderdag 25 maart om 20.00 uur is onderdeel van de expositie IMPACT - photos that matter. Het literair-culturele programma staat die avond in het teken van Nederlands-Indië. In het Rietveldpaviljoen geven de auteurs Deckwitz en Samwel een online presentatie over hun recente boeken. Daarnaast vertelt Taihuttu over de speelfilm De Oost die in april in première gaat.
Tien jaar Amsterdam Light Festival
Geplaatst op 5 maart 2021 | bron: Artifex
Amsterdam Light Festival bestaat 10 jaar. En een feestje vier je samen! Bezoekers kunnen daarom vanaf 10 maart stemmen op hun favoriete lichtkunstwerken. De kunstwerken met de meeste stemmen worden tijdens Editie #10, in de winter van 2021-2022, langs de vaarroute geplaatst. Onder de stemmers verloten we festivaltickets en een kunstwerk. Stemmen kan vanaf 10 t/m 20 maart, via de website van ALF.
Online 033fotostad quiz 18 maart om 20.00 uur
Geplaatst op 4 maart 2021 | bron: 033fotostad
Iedereen is uitgenodigd om via zoom mee te doen met de eerste online 033fotostad quiz. Daag jezelf uit, test je fotografiekennis en win een vriendenpas en de felbegeerde wisseltrofee. Al quizend worden deelnemers nieuwsgierig gemaakt naar de foto-expositie IMPACT - photos that matter. Zodra het weer mag, is deze expositie te zien bij 033fotostad in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort. Door de l
Ode aan het landschap van de OHW
Geplaatst op 2 maart 2021 | bron:
De fotowedstrijd van dit jaar van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie staat in het teken van het landschap van de Oude Hollandse Waterlinie. De eerste prijs is een geldbedrag van E. 150,-, de tweede prijs van E. 100,- en de derde prijs van E. 50,-. U kunt maximaal drie foto's inzenden naar contact@ohwl.nl
modelspoorbeurs in de schuif gemonde
Geplaatst op 27 februari 2021 | bron: modelspoorbeurs
mogelijk weer 26 sept 2021 indien corona weer toelaat om beurzen te oganiseren
modelspoorbeurs in de schuif gemonde
Geplaatst op 27 februari 2021 | bron:
Gaat niet door inverband met corona hopelijk weer op 26 sept 2021 de bestse verzamelaars
De winnaars van de winactie zijn bekend
Geplaatst op 24 februari 2021 | bron: Redactie Uitzinnig.nl
De winnaars 🏆 van de vrijkaarten voor het Utrecht International Comedy Festival zijn bekend. Ruigrok uit Haarlem, Marij uit Tilburg, Poorters uit Heerhugowaard, Stefan uit Den Haag en Johan uit De Zilk. Via mail is iedereen op de hoogte gesteld. Gefeliciteerd allemaal 🥳!
Expositie IMPACT in Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 18 februari 2021 | bron: 033fotostad
033fotostad verwacht 4 maart de deuren van het Rietveldpaviljoen weer te mogen openen. Dan is tot en met zondag 28 maart 2021 de expositie IMPACT – photos that matter te zien. De expositie gaat over het werk van fotografen die op een indringende manier aandacht vragen voor bepaalde maatschappelijke situaties en die vaak ook hopen dat er door hun bijdrage verandering in gang wordt gebracht.
Amsterdam-West decor voor start The Walk of Food
Geplaatst op 7 februari 2021 | bron: De Westkrant
Zaterdagavond 30 januari vond bij Golden Brown Bar in Amsterdam-West de kick-off plaats van The Walk of Food. Maar liefst 11 duo’s gingen wandelend uit eten en genoten van een coronaproof avondje uit.
12345678910...>>

Copyright 2021 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »