Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Fair met Flair
Geplaatst op 8 september 2021 | bron:
Met meer dan 100 deelnemende partijen wordt op zondag 26 september a.s. het Tichelpark in Oud Zevenaar omgetoverd tot een sfeervolle Fair met Flair. Vanaf 11 uur is het publiek welkom om te genieten van al het moois. Met live optredens, een horecaplein en een avondprogramma is het een fair voor het hele gezin. De toegang is gratis, wel is een coronatoegangsbewijs nodig. Gelieve per fiets te komen
Finissage: 29 augustus Galerie Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 19 augustus 2021 | bron: 033fotostad
Op zondag 29 augustus van 12.00 tot 14.00 uur zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd op de finissage ‘Welcome in the garden of Henri’ in Galerie Rietveldpaviljoen. Onder het genot van een hapje en drankje zal fotograaf Henri Blommers vertellen over zijn werk. De toegang is gratis.
Internationale Boekenmarkt Bredevoort
Geplaatst op 8 augustus 2021 | bron: Boeken-Bredevoort
Op zondag 29 augustus is het zover. Dan staat het buitenterrein van de Koppelkerk vol boekenkramen van zo’n 40 boekhandelaren uit Nederland, Duitsland en België. De bezoekersstroom zal worden gereguleerd, met één ingang en één uitgang. Bezoekers wordt gevraagd om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.
Vanaf 15 juli Salon033 en Amersfoortse fotoclubs
Geplaatst op 7 juli 2021 | bron: 033fotostad
Op donderdag 15 juli openen de expositie Salon033 en de tweedelige expositie van de Amersfoortse fotoclubs in het Rietveldpaviljoen. De expositie van de Amersfoortse fotoclubs, die te zien is tot en met 29 augustus, geeft de bezoekers een goed beeld van het talent uit Amersfoort. Salon033 is te zien tot en met zondag 1 augustus. In de galerie is de expositie Garden of Henri Blommers te zien.
Expositie IMPACT in Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 7 juni 2021 | bron: 033fotostad
Op donderdag 10 juni opent het Rietveldpaviljoen haar deuren en kan de expositie IMPACT - photos that matter eindelijk bezocht te worden. In de expositie zijn ongeveer 100 werken samengebracht van diverse fotografen en beeldend kunstenaars. Een belangrijke plek in de expositie wordt ingenomen door foto’s over de complexe historie van Nederlands-Indië.
2e Swim to Fight Cancer Breda komt eraan!
Geplaatst op 6 juni 2021 | bron:
De 1e editie in 2019 was een daverend succes. Met bijna 600 zwemmers is er toen een donatiebedrag van ruim 350.000 euro opgehaald. Een evenement met een lach en een traan. Voor de veiligheid wijken wij dit jaar uit naar Zwemplas de Kuil in Breda-Prinsenbeek. Hier kunnen slechts 500 deelnemers meedoen dus schrijf je snel in! Jong én oud is van harte welkom op zondag 12 september 2021
landelijk atelier weekend
Geplaatst op 27 mei 2021 | bron:
Atelier Drenthe open voor bezoekers. 26 en 27 juni tijdens het landelijk atelierweekend exposeert olga talsma haar schilder-en beeldhouwwerken in haar tuin ook kan er een schilderworkshop* gedaan worden Je bent van harte welkom. gratis toegang *graag opgeven voor workshop via www.olgatalsma.nl
Debuutroman van Ronny Simon, OUD VET.
Geplaatst op 16 mei 2021 | bron: Oud vet
Roman 'OUD VET' over zelfmoord tijdens de Corona-crisis Een levensverhaal over een man die walgt van zijn karakter Oud vet vertelt een verhaal van een man die zijn leven nooit heeft willen leven. Walgt van zijn karakter en uiteindelijk een slachtoffer wordt van de Corona-crisis. Het verhaal beschrijft zijn heftige levensloop.
Opening eindeloos wijn en tapas
Geplaatst op 14 mei 2021 | bron:
Eindeloos wijn en tapas in Poeldijk gaat na de tweede Lock down vanaf vrijdag 21 Mei met het terras open. Een bar met bijzondere wijnen, speciaal bieren en natuurlijk tapas. Het terras aan de voorzijde van het pand is verplaatst en verruimd. Naast de ruime keuze aan wijn is er ook een mooie keuze aan tapas. geopend van woensdag tm zondag, in het openingsweekend wordt op het terras paella bereid.
033fotostad start Galerie Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 4 mei 2021 | bron: 033fotostad
Sinds mei 2021 heeft 033fotostad de nieuw opgerichte Galerie Rietveldpaviljoen onder haar dak aan de Zonnehof in Amersfoort. In Galerie Rietveldpaviljoen worden foto’s en fotoboeken verkocht. De collectie bestaat uit fotografische kunst van fotografen die in het Rietveldpaviljoen hebben geëxposeerd. De fotoboekencollectie omvat boeken van Amersfoortse fotografen en Self Publishers United. De coll
12345678910...>>

Copyright 2021 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »