Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Vanaf 15 juli Salon033 en Amersfoortse fotoclubs
Geplaatst op 7 juli 2021 | bron: 033fotostad
Op donderdag 15 juli openen de expositie Salon033 en de tweedelige expositie van de Amersfoortse fotoclubs in het Rietveldpaviljoen. De expositie van de Amersfoortse fotoclubs, die te zien is tot en met 29 augustus, geeft de bezoekers een goed beeld van het talent uit Amersfoort. Salon033 is te zien tot en met zondag 1 augustus. In de galerie is de expositie Garden of Henri Blommers te zien.
Expositie IMPACT in Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 7 juni 2021 | bron: 033fotostad
Op donderdag 10 juni opent het Rietveldpaviljoen haar deuren en kan de expositie IMPACT - photos that matter eindelijk bezocht te worden. In de expositie zijn ongeveer 100 werken samengebracht van diverse fotografen en beeldend kunstenaars. Een belangrijke plek in de expositie wordt ingenomen door foto’s over de complexe historie van Nederlands-Indië.
2e Swim to Fight Cancer Breda komt eraan!
Geplaatst op 6 juni 2021 | bron:
De 1e editie in 2019 was een daverend succes. Met bijna 600 zwemmers is er toen een donatiebedrag van ruim 350.000 euro opgehaald. Een evenement met een lach en een traan. Voor de veiligheid wijken wij dit jaar uit naar Zwemplas de Kuil in Breda-Prinsenbeek. Hier kunnen slechts 500 deelnemers meedoen dus schrijf je snel in! Jong én oud is van harte welkom op zondag 12 september 2021
landelijk atelier weekend
Geplaatst op 27 mei 2021 | bron:
Atelier Drenthe open voor bezoekers. 26 en 27 juni tijdens het landelijk atelierweekend exposeert olga talsma haar schilder-en beeldhouwwerken in haar tuin ook kan er een schilderworkshop* gedaan worden Je bent van harte welkom. gratis toegang *graag opgeven voor workshop via www.olgatalsma.nl
Debuutroman van Ronny Simon, OUD VET.
Geplaatst op 16 mei 2021 | bron: Oud vet
Roman 'OUD VET' over zelfmoord tijdens de Corona-crisis Een levensverhaal over een man die walgt van zijn karakter Oud vet vertelt een verhaal van een man die zijn leven nooit heeft willen leven. Walgt van zijn karakter en uiteindelijk een slachtoffer wordt van de Corona-crisis. Het verhaal beschrijft zijn heftige levensloop.
Opening eindeloos wijn en tapas
Geplaatst op 14 mei 2021 | bron:
Eindeloos wijn en tapas in Poeldijk gaat na de tweede Lock down vanaf vrijdag 21 Mei met het terras open. Een bar met bijzondere wijnen, speciaal bieren en natuurlijk tapas. Het terras aan de voorzijde van het pand is verplaatst en verruimd. Naast de ruime keuze aan wijn is er ook een mooie keuze aan tapas. geopend van woensdag tm zondag, in het openingsweekend wordt op het terras paella bereid.
033fotostad start Galerie Rietveldpaviljoen
Geplaatst op 4 mei 2021 | bron: 033fotostad
Sinds mei 2021 heeft 033fotostad de nieuw opgerichte Galerie Rietveldpaviljoen onder haar dak aan de Zonnehof in Amersfoort. In Galerie Rietveldpaviljoen worden foto’s en fotoboeken verkocht. De collectie bestaat uit fotografische kunst van fotografen die in het Rietveldpaviljoen hebben geëxposeerd. De fotoboekencollectie omvat boeken van Amersfoortse fotografen en Self Publishers United. De coll
Online dubbelinterview over de taal van fotografie
Geplaatst op 20 april 2021 | bron: 033fotostad
Kijk en luister op donderdag 6 mei om 20.00 uur naar het online dubbelinterview over de taal van fotografie met Tom Meerman, Ilvy Njiokiktjien en Hans van Helden. Bovendien kan er via een live chat vragen worden gesteld. In het dubbelinterview wordt er antwoord gegeven op vragen als: Hoe verwoord je de kracht van een foto? Hoe leg je uit dat sommige foto’s zo raken en impact hebben?
Boom Chicago Comedy Festival
Geplaatst op 15 april 2021 | bron: Boom Chicago
Deze zomer brengt Boom Chicago comedyfans op het puntje van hun stoel met een onvergetelijk festival. Dit negendaagse evenement staat bol van improvisatie, voorstellingen, stand-up, sketches, drag comedy en vernieuwende formats. Een lachspektakel voor en mét het publiek dat actief kan deelnemen via workshops. De eerste bevestigde namen zijn niemand minder dan Oscarwinnaar Jordan Peele, Colton Dun
Boom Chicago lanceert Comedy Festival
Geplaatst op 11 maart 2021 | bron: Boom Chicago
Life is better when you laugh! Daarom organiseert Boom Chicago van 28 juli tot en met 1 augustus in het Rozentheater aan de Amsterdamse Rozengracht haar allereerste festival. Met top comedians uit binnen- en buitenland, talent uit heel Nederland en plaatselijke sterren uit Amsterdam biedt het festival een scala aan comedyvormen. De early bird tickets zijn nu te koop.
12345678910...>>

Copyright 2021 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »