Uitzinnig.nl - Verrassende uitgaanstips, evenementen en activiteiten en een dagje uit bij u in de buurt.
Nieuws en vooraankondigingen van festivals en evenementen
Uit in Nederland Plaats nu uw persbericht direct op Uitzinnig.nl
Nieuws
Kunstexpositie Beeld Buiten Escharen
Geplaatst op 15 september 2022 | bron: Kunst in het Kerkje
Stichting 'Kunst in het Kerkje' presenteert iets bijzonders, buiten de muren van het Kerkje ,een buitenexpositie in een grote landschappelijke tuin in Escharen. Deze expositie is te bezichtigen op zaterdag en zondag 24 en 25 sept en op vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober. Al deze dagen van 11 tot 17 uur. Het adres van deze beeldentuin is Heesakkerweg 1 in Escharen.
Art@deTransformatie, kunst kijken en kopen
Geplaatst op 8 september 2022 | bron:
Op 24 en 25 september 2022 vindt ART@deTransformatie weer plaats in Kunstfabriek de Transformatie aan de Van Oldenbarneveldtstraat 90 in Arnhem. Op zaterdag als zondag zijn van 12.00 tot 17.00 uur meer dan 60 kunstenaars, muzikanten, ontwerpers en filmmakers in hun eigen studio of atelier te bezoeken. Op zaterdag om 12.00 uur opent wethouder van Cultuur, Cathelijne Bouwkamp het evenement.
Muzie in de tuinen van CASTRICUM 🎶 11 september
Geplaatst op 28 augustus 2022 | bron:
Castricum is een cultureel, evenement rijker. Op 11 september 2022 kunt u tussen 11 en 17 uur in 17 tuinen in Castricum en Bakkum gratis genieten van heel uiteenlopende muziek. U kunt zelf uw programma samenstellen. Zie onze website: www.muziektuinen.nl . Er is s ‘avonds een slotfeest met band (wel entree) in De Landbouw/Welzijn, Dorpsstraat 30 in Castricum, site: www.onerevolutionandfriends.com.
Bezoek de Oude Kerk
Geplaatst op 26 juli 2022 | bron: https://oudekerk.nl/bezoek/
Oude Kerk is een Rijksmonument en plek voor hedendaagse kunst in het oudste gebouw van Amsterdam, midden op de wallen. Het programma bestaat niet alleen uit kunstprojecten, maar ook uit concerten, performances en andere activiteiten. In het monumentale gebouw wandel je door zeven eeuwen (stads)geschiedenis en kijk je door de ogen van kunstenaars van vroeger en nu naar de wereld om ons heen.
Kunstexpositie Van der Wal, Haerkens en Klomp
Geplaatst op 14 juli 2022 | bron:
In juli en begin augustus exposeren Ellen van der Wal, Gaby Haerkens en Hilde Klomp in het Kerkje in Velp bij Grave. Deze expositie wordt georganiseerd door Stichting Kunst in het Kerkje. De expositie is te bezichtigen op zaterdag en zondag 23/24 juli en de vrijdagen, zaterdag en zondagen 29/30/31 juli en 5/6/7 augustus. De openingstijden zijn alle genoemde dagen van 11 - 17 uur. Past Loefsweg 1.
Een College en de Navertellers
Geplaatst op 30 april 2022 | bron: De Navertellers
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei 20.00 u. historisch en muzikaal plezier in het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8 te Amersfoort. Fons Asselbergs deelt in een college van 15 minuten hoogtepunten. Navertellers Eddie Wahr, Kees van de Vooren, Rob Boonzajer Flaes, Paul Prenen, Toon Agterberg en Terts Brinkhoff spelen hun opbeurende muziekprogramma en vertellen over hun doodservaring. Kaarten €22,50.
Tuintjesmarkt Strijen Noord. Je oude spulletjes ve
Geplaatst op 9 maart 2022 | bron: Tuintjesmarkt Strijen
De succesformule van de tuintjesmarkten in Nederland zijn alom bekend. Inmiddels heeft bijna elke dorp wel een tuintjesmarkt. Omdat het dorp Strijen in de Hoeksche Waard en nog geen één had wil de organisatie daar graag verandering en weer wat leven in de brouwerij brengen. Een nostalgische datum 30 april werd al snel gevonden, want een tuintjesmarkt doet een beetje denken aan het oude Koninginn
Concert The Crucifixion van John Stainer
Geplaatst op 7 maart 2022 | bron:
Projectkoor Brandpunt geeft op 10 april om 16.15 uur een concert in de Fonteinkerk te Amersfoort. De kerk is open vanaf 15.30 uur. Uitvoerenden: Projectkoor Brandpunt m.m.v. John van Halteren – tenor, Peter Arink – bas/bariton, Felicity Goodwin –orgel, At Vel Musica Ensemble o.l.v. Marijke van Leerzem.
Hommage aan de clown
Geplaatst op 7 februari 2022 | bron: Arno Huibers Theaterproducties
Hommage aan de clown - Chaplin and other famous clowns by Arno. De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling speelt Arno Huibers zijn eigen interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de ‘grote meesters’ van de clownswereld.
Eendaagse workshops van Groningse kunstenaars
Geplaatst op 9 november 2021 | bron: bijvrijdag.nl
Wil jij workshops volgen van échte kunstenaars? Op zondag 28 november is je kans! Zes Groningse kunstenaars geven een dagvullende creatieve workshop tijdens VRIJDAG Kort. Leer jij straks de fijne kneepjes van portretfotografie en hoe je daar special effects bij gebruikt? Ontwerp je een eigen medaille van gips? Of maak jij met zowel analoge als digitale middelen je eerste animatiefilmpje?
12345678910...>>

Copyright 2022 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
  
Boek nu uw hotel zonder reserverings- en annuleringskosten .. »