| Verrassend er op uit

Hoe bereik je direct meer bezoekers?

Direct zichtbaar in jouw gewenste regio
Ken je het gevoel? Je hebt een vermelding op Uitzinnig.nl, maar je merkt nog niet direct dat er meer bezoekers naar je website komen. Je bent zichtbaar maar het lijkt alsof bezoekers je de laatste 1-2 weken pas echt ontdekken. Dat kan frustrerend zijn. Door het grote aanbod aan evenementen en uitjes is het lastiger om direct vanaf het begin zo op te vallen. Maar wat als we je vertellen dat je hier iets aan kunt doen?

Direct zichtbaar
Wil je vanaf dag 1 wél zichtbaar zijn op de juiste pagina's in jouw regio? Of wil je ook in omliggende regio's zichtbaar zijn? Plaats dan een uitgelichte advertentie die direct bezoekers trekt. Een advertentie die direct naar jouw website verwijst. Zo bereik je een groter publiek en kunnen wij ervoor zorgen dat jouw evenement of uitje nog succesvoller wordt!
Plaats direct een advertentie

Behaal de resultaten die voor jou belangrijk zijn
Direct in de spotlights
Bereik mensen die actief op zoek zijn in jouw regio.
Meer websitebzoek
Zorg voor meer kliks naar jouw website.
Meer kaartverkoop
Laat jouw promotie extra opvallen.
uitzinnig.nl

Plaats nu ook jouw advertentie Start hier
Ontdek zelf hoe Uitzinnig.nl jou het gewenste resultaat kan geven. Start hier


Waarom Uitzinnig.nl?
Uitzinnig.nl is een online platform met tips voor een dagje uit in heel Nederland. Hier brengen wij potentiële bezoekers samen met organisatoren van evenementen en aanbieders van uitjes. Al meer dan 15 jaar inspireren wij jaarlijks miljoenen bezoekers met uitjes, activiteiten, festivals en evenementen.


Direct aan de slag
Voor € 8 bereik je al 1.000 bezoekers. Het aantal advertentieweergaven is afhankelijk van jouw dagbudget. En jij bepaalt zelf hoeveel je wilt besteden. Dat kan al vanaf € 2 per dag. Wij zorgen voor optimaal resultaat.


In 4 stappen jouw advertentie online
Stap 1. Maak jouw advertentie
Stap 2. Bepaal de regio, looptijd en het dagbudget van jouw advertentie
Stap 3. Controleer jouw gegevens
Stap 4. Na betaling staat jouw advertentie direct klaar

Plaats jouw advertentie

Veelgestelde vragen

Ik heb al een gratis vermelding in de uitagenda op jullie site. Waarom zou ik dan nog kiezen voor een betaalde vermelding?
Met de gratis vermelding is een evenement pas 1-2 weken voor aanvang goed zichtbaar in onze uitagenda. Dit omdat evenementen op datum getoond worden en de eerste pagina's vooral gevuld worden met evenementen van deze week. Elk evenement krijgt evenveel kans om hier vermeld te worden. Een (betaalde) uitgelichte advertentie is direct zichtbaar in de juiste overzichtpagina's. Dus meld je een evenement bijv. 4 maanden voor aanvang aan dan maak je dit evenement met een uitgelichte advertentie direct zichtbaar op pagina 1 van diverse overzichtspagina's.

Een gratis advertentie is alleen zichtbaar in je eigen regio. Een uitgelichte advertentie kun je ook vertonen in omliggende regio's. Als je dicht bij een andere provincie ligt is het dus wel handig om ook in die provincie zichtbaar te zijn. Dat kan met de uitgelichte advertentie

Kies voor maximaal bereik en zichtbaarheid met een betaalde uitgelichte vermelding!

Hoe bereiken jullie onze doelgroep?
Uitzinnig.nl heeft een uitgebreide uitagenda en veel uitjes. Ook hebben en maken wij veel themapagina’s over verschillende onderwerpen. Uitzinnig.nl trekt dan ook miljoenen bezoekers per jaar die bestaat uit een brede doelgroep.
Bezoekers weten op verschillende manieren Uitzinnig.nl te vinden. In Google zijn we vindbaar met uiteenlopende zoektermen. Daarnaast posten we op onze social media kanalen (Instagram en FB) en sturen we 2 keer per week een Uitmail naar onze nieuwsbriefleden met leuke tips voor dagje of avond uit.

Ik twijfel tussen adverteren op social media, Google of Uitzinnig.nl. Waarom zou ik voor jullie kiezen?
Veruit de meeste bezoekers van Uitzinnig.nl komen via Google. Dit zijn dus bezoekers die actief op zoek zijn naar een uitje of evenement! Daarnaast is adverteren via Google of Facebook vaak ingewikkeld. Wij houden het graag simpel. Met een paar stappen kun je jouw advertentie al online hebben staan.

Helpt een advertentie mij aan meer kaartverkoop?
Met adverteren op Uitzinnig.nl is jouw advertentie zichtbaar bij een groot publiek. Daarmee zullen ook meer geïnteresseerde bezoekers jouw website bezoeken. Wij kunnen zien vanaf welke pagina’s er wordt geklikt op de advertentie. Op deze pagina’s zal de advertentie dan ook vaker vertoond worden. De mensen die dan jouw website bezoeken zijn zeer geïnteresseerd in jouw evenement of uitje en zullen dan ook eerder kaarten kopen.


Heb je vragen of opmerkingen?
Stuur ons dan een reactie.
Copyright 2024 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Disclaimer | Privacy