| Verrassend er op uit

Bereik jouw ideale bezoekers

Herken je de frustratie dat jouw evenement ondanks alle inspanningen toch minder bekend lijkt te zijn dan je wilt? Je hebt de nodige promotie gedaan om jouw evenement extra bekendheid te geven. En je hebt via verschillende kanalen veel mensen weten te bereiken. En toch hoor je nog regelmatig dat mensen jouw evenement niet direct kennen. Ja, dat is frustrerend. Maar je bent daarin niet de enige. De meeste evenementen lopen daar in bepaalde mate toch tegenaan.
.. 26% meer bezoekers via Uitzinnig.nl ..

Bestaat een ideale bezoeker?

De laatste weken ben je waarschijnlijk op zoek naar een manier om jullie bekendheid nog net een extra boost te geven. Om nog net een groep aan te spreken die vaker dan gemiddeld een dagje weg wilt. Een groep die ook vaak het startpunt is van mond-tot-mondreclame. Die graag Uittips delen met vrienden en familie. Die groep heeft zich bij ons al aangemeld en heeft zichzelf geselecteerd. Dat zijn onze 26.000 Uitmail abonnees.

26% meer bezoekers

Deze groep, deze 26.000 Uitmail abonnees kun je nu alsnog bereiken. Wanneer je dat wilt vertellen wij hun over jouw evenement. Zij zijn zelf geïnteresseerd en delen het ook met hun omgeving. En de inspanning die jullie daarvoor moeten leveren is minimaal. We weten dat de laatste weken hectisch kunnen zijn. En ook daarom is dit handig: Je hoeft niks aan te leveren. Jouw advertente staat al klaar.

En voor de prijs hoef je het niet te laten. Via onze Uitmail krijg je tot 26% meer bezoekers via Uitzinnig.nl. Zo verdient die inspanning zich snel terug.

Wil je jouw evenement ook in onze Uitmail hebben? Selecteer dan de gewenste editie hieronder en reserveer je positie. Per Uitmail is er slechts plek voor een beperkt aantal posities dus wees er snel bij. OP = OP.

Jouw advertentie staat al klaar!

Zo komt jouw advertentie eruit te zien. Op basis van jouw eigen eventpagina. Dus je kunt direct door.
Car Boot Sale - Kofferbakmarkt Oss
De leukste, gezelligste en verrassendste kofferbakmarkt is bij de recreatieplas "Geffense Plas" in Oss. Zoek je koopjes of ben je een verzamelaar! Kom dan naar de kofferbakmarkt om .. »
21 april | Oss (Noord-Brabant)

Oké. Hoe bereik ik deze bezoekers?

Kies hieronder de gewenste Uitmail editie. Je reserveert jouw positie vanaf € 100 per editie. Selecteer de gewenste editie om jouw prijs te zien. Je kunt kiezen voor dinsdag of donderdag. Op dinsdag sturen we de uittips voor dat weekend en daarna. Op donderdag volgt een update met nieuwe uittips aan alle abonnees. Beide versies zijn gewild met een bovengemiddelde openrate en CTR.
Selecteer de gewenste editie
Uitmail ● 2x per week ● 26.000 leden per keer


Biedingen

Dit krijg je als je deze positie reserveert:

Jouw advertentie wordt dan geplaatst in de wekelijkse editie van onze Uitmail Nederland met UitTips. 26.000 abonnees ontvangen deze Uitmail.

Editie:
Positie:Jouw advertentie wordt getoond bij de hoofdtips in onze Uitmail.
Opzet:Jouw advertentie bestaat uit titel, omschrijving (200 tekens), datum en locatie
Landingspagina:Jouw pagina op Uitzinnig.nl
Bonus:Jouw advertentie wordt ook vermeld bij de Weekendtips van die week.

Over Uitzinnig.nl

Uitzinnig.nl behoort al 15 jaar tot de grootste sites rond een dagje uit in Nederland. Onze uittips bestaan zowel uit evenementen, festivals, voorstellingen, tentoonstellingen en optredens als uit attracties, themaparken, musea en activiteiten. Jaarlijks zoeken en vinden 2.400.000 bezoekers inspiratie, evenementen en tips voor een dagje uit. Daarnaast hebben wij ruim 26.000 abonnees die wij wekelijks op de hoogte houden van de nieuwste Uittips.

Via Uitzinnig.nl bereik je jouw echte bezoekers.

Veelgestelde vragen

Hoeveel plekken zijn er per Uitmail beschikbaar?
Elke editie heeft 2-3 vrije plekken beschikbaar. Wij vinden het belangrijk dat de Uitmail gevarieerd is en relevant is voor het komende weekend. Daarom bepaalt de redactie op basis van sitegegevens en bezoekersinteresse welke evenementen en uitjes in de Uitmail verschijnen. En daarom is het aantal vrij beschikbare plekken beperkt. Wacht dus niet te lang om je plek te reserveren.
Waarom zou ik adverteren in de Uitmail?
De Uitmail is bij uitstek een manier om een evenement of uitje extra in de spotlights te zetten. Door het grote aantal uitjes dat wij wekelijks voorbij zien komen is de kans om automatisch in de Uitmail te komen klein. En juist door je evenement of uitje in de Uitmail uit te lichten krijg je veel extra aandacht en dus bezoekers. Om zeker te zijn van jouw plek reserveer je deze daarom zo snel mogelijk.
Wat levert een advertentie in de Uitmail op?
Het directe effect is meer bezoekers aan jouw eventpagina. Deze extra bezoekers zorgen ook voor mond-tot-mondreclame buiten Uitzinnig.nl. Daarnaast zorgen deze extra bezoekers aan je eventpage ervoor dat jouw gratis vermelding hoger in onze overzichten komt. Want hoe populairder een uitje hoe meer het getoond wordt op Uitzinnig.nl. Jouw advertentie in de Uitmail zorgt dus direct en indirect voor veel meer aandacht en dus meer bezoekers.
Ja, ik wil mee in de Uitmail
Copyright 2024 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Disclaimer | Privacy