| Verrassend er op uit

Meer bezoekers met de Dagtopper

Zet uw event bovenaan de lijst
De Dagtopper laat uw evenement extra opvallen op Uitzinnig.nl. Er komen meer bezoekers naar uw pagina doordat uw advertentie gegarandeerd voor 24 uur boven de standaard advertenties staat.

Een Dagtopper plaatst u op de overzichtspagina's die voor u het meest relevant zijn. Uw advertentie staat op deze pagina's op de gewenste dagen 24 uur bovenaan. Zo komt u extra goed in beeld bij de ruim 5.000 bezoekers die Uitzinnig.nl dagelijks bezoeken.

Voor wie?
De Dagtopper is voor evenementen, festivals, activiteiten, tentoonstellingen, voorstellingen, optredens en uitlocaties zoals attracties, themaparken en musea, die meer bezoekers willen via Uitzinnig.nl

Hoe werkt het?
Kies de overzichtpagina's en de gewenste dagen om uw event te promoten. U kunt een pagina voor 1 dag kiezen of verschillende pagina's voor meerdere dagen. Een Dagtopper plaatst u al vanaf € 5 per dag. Wij zetten uw advertentie klaar om op die dagen 24 uur lang uitgelicht vertoond te worden. Zo komt u maximaal in beeld, waar en wanneer u dat wilt.

Kan ik ook daar vermeld staan?
De Dagtopper kunt u ook voor een ander doel inzetten. Vaak is er een overlap met een andere categorie waar u ook vermeld zou willen staan. Met de Dagtopper plaatst u uw evenement direct bovenaan deze pagina's. U heeft zo zelf in de hand op welke extra pagina's uw evenement komt te staan. U kunt iedere overzichtspagina kiezen om uw evenement te promoten.


Copyright 2024 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Disclaimer | Privacy