Tips

National Geographic Live Symphony for Our World 2

Uitagenda > Concertagenda > Gelderland
Vrijdag 15 oktober 2021 | De Vereeniging | Nijmegen
In oktober 2021 brengt Cinema in Concert National Geographic Live: Symphony for Our World voor het eerst naar de Benelux. Tijdens een zestal shows worden de mooiste natuurbeelden uit het archief van National Geographic gecombineerd met een speciaal gecomponeerde symfonie, live uitgevoerd door het Noordpool Orkest onder leiding van Reinout Douma.

Tijdens het anderhalf uur durende film- en muziekspektakel National Geographic Live: Symphony for Our World worden baanbrekende beelden en verhalen uit de 130-jarige geschiedenis van National Geographic tot een episch geheel samengevoegd en perfect gesynchroniseerd met de live uitgevoerde muziek door het Noordpool Orkest. De combinatie van muziek en beeld vertelt op indringende wijze het verhaal van de complexe maar kwetsbare aard van onze planeet. Van intieme portretten van dieren in het wild tot de weidse overzichten van de adembenemende natuur waar wij als mens ook onderdeel van zijn. Symphony for Our World neemt bezoekers mee van de diepten van de zee naar de kust en via het land en de bergen het luchtruim in en laat op imposante wijze de fascinerende en wonderbaarlijke ecosystemen zien die ons in staat stellen om samen met de natuur te overleven en te gedijen.

National Geographic Live: Symphony for Our World is een unieke beleving, waarin wetenschap en kunst gecombineerd worden. Elk beeld wordt geaccentueerd door een pakkende orkestbegeleiding, een combinatie die resulteert in een krachtig muzikaal eerbetoon aan de schoonh.


Aanvangstijden

Vrijdag 15 oktober 2021: 20:00 uur

20:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

€39 - €84.
 

Bezoekersinformatie

De Vereeniging
Keizer Karelplein
6511 NC Nijmegen (Gelderland)
Meer informatie »


Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Nijmegen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
 
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »