Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jazztrio The New Conrad Miller

Zaterdag 28 augustus 2021 | Beauforthuis | Austerlitz (Zeist)
The New Conrad Miller Trio is een jazztrio dat in de pers steevast wordt aangeduid als één van de beste en avontuurlijkste trio’s van Nederland. De titel van hun nieuwste album Con Album verwijst naar een compositie van Dizzy Gillespie uit 1954 op zijn LP ‘Afro’. Deze LP belichaamt het begin van de Latin Jazz, waar uitdagende harmonieën worden vermengd met Zuid-Amerikaanse ritmes. De belangrijkste reden om dit nieuwe album de naam ‘Con Alma’ ('Met Ziel') mee te geven is hun jarenlange vriendschap, een herkenbaar kenmerk van het trio. The New Conrad Miller voelen elkaar muzikaal feilloos aan en zijn hoorbaar vrienden in 'Music & Soul'. Het publiek mag een mix verwachten van Latin, Jazz, Neo Soul, Fusion, Funk en een intense band met krachtige muziek in al zijn opvattingen.

“Vanaf de eerste noten was het me duidelijk: The New Conrad Miller Trio is een waardevolle aanvulling op het al zo rijke repertoire voor pianotrio. To The Point composities, geen noot te veel, intens, prachtig opgenomen en vooral, geweldig gespeeld. De performances van de drie afzonderlijke musici produceren een trio-opvatting die de luisteraar deelgenoot maakt van muziek op hoog niveau. Groots! “ (Co de Kloet, NPO Soul & Jazz)

Bezetting: Coen Molenaar(piano), David de Marez Oyens(contrabas) & Enrique Firpi(drums).


Aanvangstijden

Zaterdag 28 augustus 2021: 20:15 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

16,5.
 

Bezoekersinformatie

Beauforthuis
Woudenbergseweg 70
3711 AB Austerlitz (Utrecht)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda