Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ben Bedford naar Grand Café De M'ooije Waard

Zaterdag 16 oktober 2021 | Grand Café De M’ooije Waard | Millingen aan de Rijn (Berg en Dal)
Het zal u niet ontgaan zijn de organisatie van Real Roots Cafe LIVE is met frisse energie gestart met het programmeren boeiende, gevarieerde en vooral intieme luisterconcerten in Grand Café De M’ooije Waard, aan de Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn. Een live podium bieden voor bijzondere muzikanten en publiek en daar ligt de uitdaging van deze sessies.

Op zaterdag 16 oktober 2021 komt de uit Springfield, Illinois zanger en gitarist Ben Bedford een Real Roots Cafe LIVE sessie doen. Illinois maakt deel uit van de Heartlands. Het deel van Amerika waar de gewone man woont en waar de bewogen geschiedenis nog steeds van grote invloed is op het dagelijkse leven, de cultuur en de muziek. Ben Bedford’s teksten zijn doorspekt met historische gebeurtenissen. Ben’s teksten en muzikale arrangementen is een feest van herkenning. Ben Bedford brengt dan ook dezelfde euforie teweeg als Leo Kottke, Cordon Lightfoot, Townes van Zandt, John Gorka en een David Olney.

Omdat zijn eerste drie albums moeilijk in Europa verkrijgbaar waren verscheen onlangs zijn verzamelalbum “Portraits” Deze plaat plaveit dus de perfecte weg naar een Real Roots Cafe LIVE sessie. Ben Bedford is namelijk een storyteller bij uitstek die volop communiceert met zijn publiek.


Aanvangstijden

Zaterdag 16 oktober 2021: 20:30 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De entree voor deze Real Roots Cafe LIVE sessie bedraagt € 12,00.
 

Bezoekersinformatie

Grand Café De M’ooije Waard
Sint Willibrordstraat 20
6566 DD Millingen aan de Rijn (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda