Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

3 kleine Herfst-Concerten met gedichten

Zondag 17 oktober 2021 | Protestantse Kerk Groesbeek | Groesbeek (Berg en Dal)
We gaan weer van start met de Seizoenen-concerten, georganiseerd door hoboïste Lidia van der Vegt.

Het programma - dat deze keer het thema “Evenwichtig en Weerbarstig” heeft meegekregen - bestaat uit drie verschillende miniconcerten van een half uur, waarin muziek afgewisseld met poëzie de herfst zal inluiden. Daarbij wordt er een link gelegd naar onze klimaat-verandering. We maken deel uit van een eigenlijk evenwichtig leven, maar dat langzamerhand weerbarstiger wordt.

Aan de muur is er werk te bezichtigen van Christine Brandenburg. In de pauzes kan men genieten van warme chocolade, streeksap en kruidkoek.

Veel bezoekers genoten in de afgelopen seizoenen van alle drie de concertjes, maar ze zijn ook afzonderlijk te beluisteren. Voor de seizoenen-concerten wordt er elke keer een nieuw en verrassend ensemble samengesteld. Deze keer zijn de uitgenodigde musici; zangeres Maria João Carmo, violist Hans Rijkmans en pianist Hans-Erik Dijkstra.

Het wordt een zeer afwisselend programma van uiteenlopende componisten: van de barokcomponisten Vivaldi en Telemann, naar de romantische en expressieve componisten zoals Brahms en Mahler, dan weer naar de op zich zelf staande componist als Satie tot een anders uit de hoek komende Sibelius, aangevuld door de beschouwende muziek van componist Vaughan Williams.

De gedichten worden voorgedragen door Irma Bogers en Henk Barendregt. Harry Janssen maakt van prachtige herfstbloemen interessante creaties. Reserveren is aan te bevelen.


Aanvangstijden

Zondag 17 oktober 2021: 15:00 uur

Binnenkomst 14.45 uur. 1e concert 15.15 uur, 2e concert 16.15 uur, 3e concert 17.15 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree, inclusief drankje en versnapering, voor 1 concert €13, voor 2 concerten €15, voor 3 concerten € 20. Kinderen betalen voor de hele middag € 3.
 

Bezoekersinformatie

Protestantse Kerk Groesbeek
Kerkstraat 18
6561 CC Groesbeek (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda