Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Marieke Vos klarinet en Camiel Boomsma piano

Zondag 19 februari 2023 | Fletcher hotel Arion | Vlissingen
Dit concert is helaas geannuleerd en verschoven naar 19 febr. 2023.

Duo klarinettiste Marieke Vos & pianist Camiel Boomsma vormen sinds 2019 een bevlogen duo dat o.a. Bekend staat om de veelzijdigheid in klankkleur en boeiende programma keuzes. In de korte tijd dat ze een duo vormen speelden zij al in vele concertzalen waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, maakten film opnames en live radio opnames in verschillende programma’s van NPO Radio 4.

Camiel Boomsma is een vaste gast op ons podium. Hij is een van de meest poëtische pianisten van deze tijd en wordt door de internationale pers bejubeld met unaniem zeer lovende recensies. Hij is een kunstenaar die uitdrukking geeft aan universele begrippen als expressie, diepgang en schoonheid. Hij schreef daarover het bevlogen boek “brieven aan de meesters”.

Een concert met een staalkaart aan werk van vroeg 20e eeuwse componisten uit Rusland, Italië, Polen, Engeland, Duitsland en Frankrijk met een grote diversiteit aan stijlen. Sommigen als Glière, Finzi, Graener en Rabaud waren gericht op tradities met een folkloristische of vaak vocale oriëntatie.

Anderen als Busoni en Rota zochten naar een stijl met zuivere muzikale en nieuwe vormen. Busoni verbond daarbij zijn grenzen aan dramatische teksten waarbij Rota het uiteindelijk zocht in filmmuziek met films van Fellini als hoogtepunten. Het programma wordt afgewisseld met een prachtige Nocturne van Chopin pianosolo. Een heel boeiend en gevarieerd programma.


Aanvangstijden

Zondag 19 februari 2023: 11:30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Reguliere kaarten kosten € 15,00.
Studenten € 7,00.
 

Bezoekersinformatie

Fletcher hotel Arion
Boulevard Bankert 266
Vlissingen (Zeeland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda