Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Songs in Silence Trek

Zaterdag 4 juni 2022 | Buitenplaats Doornburgh | Maarssen (Stichtse Vecht)
bewaar
Dit voorjaar presenteert Theaterkantoor met actrice, zangeres en outdoor-fanaat Marjolein Keuning meerdere buitenconcerten op verschillende locaties. Theaterkantoor is gespecialiseerd in het organiseren van unieke belevingsconcerten, waarbij meerdere zintuigen geprikkeld worden.

“Songs in Silence: Trek” is een liedprogramma waarin Marjolein, begeleid door gitarist Leon Mennen, vertelt over haar trekking langs de Engelse kust. Mooie muziek en verhalen worden afgewisseld, waarbij het publiek midden in de natuur lekker met de voeten in het gras kan genieten.

Tijdens het concert liggen of zitten mensen op hun eigen matje of stoel. Er worden koptelefoons uitgedeeld zodat je volledig kunt wegdromen. Daarnaast ontvangen de bezoekers een ‘lekkerBAG’ met diverse lekkernijen en een drankje voor tijdens het concert.

Dit is een unieke kans om bijzondere buitenplekken te ontdekken. Voorafgaand kan je de aansluitende locatie bezoeken of een mooie wandeling maken.


Aanvangstijden

Zaterdag 4 juni 2022: 17.00 uur
Zaterdag 4 juni 2022: 19.30 uur

Op zaterdag 4 juni staan er twee concerten gepland: om 17:00 uur en om 19:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kaartprijs: €36,50,- (exclusief servicekosten). Dit is inclusief de huur van een koptelefoon en een LekkerBAG (drankje en versnaperingen).
 

Bezoekersinformatie

Buitenplaats Doornburgh
Diependaalsedijk 17
Maarssen (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht