Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Openluchtconcert Landgoed Vollenhoven

Zaterdag 2 juli 2022 | Landgoed Vollenhoven | De Bilt
bewaar
Landgoed Vollenhoven omgetoverd tot een muzikaal paradijs

Op zaterdagavond 2 juli vindt er op Landgoed Vollenhoven in De Bilt een Openluchtconcert plaats met concertpianist Jaap Eilander. De avond wordt omlijst door een muzikale wandeling door de (moes)tuinen van Landgoed Vollenhoven. Jong talent van o.a. Kunstenhuis Muziekschool De Bilt-Zeist zal zich tijdens de wandeling aan de bezoekers presenteren.

Halverwege de wandeling krijgen de bezoekers bij de Oranjerie een drankje overhandigd waarna een rondleiding door de historische moestuin volgt. De muzikale wandeling eindigt bij de vijver achter het Grote Huis.

Hier, midden in het Engelse landschapspark met de grandeur van Het Grote huis als decor, zal op een podium een licht klassiek programma verzorgd worden door Pianist Jaap Eilander. Voor deze gelegenheid speelt Eilander op de langste concertvleugel ter wereld, de Fazioli F308. Samen met een mystery guest is er een boeiend en afwisselend programma samengesteld.

Rondom het concert worden de bezoekers verwend met hapjes en drankjes. De opbrengst van het Openluchtconcert komt ten goede aan het werk in de historische moestuin.

Info & Tickets: muziekopvollenhoven. nl.


Aanvangstijden

Zaterdag 2 juli 2022: 19.00 uur

De avond start met een eerste muzikale wandeling om 19:00 uur, de laatste wandeling start om 19:45 uur. Om 20:30 uur start het openluchtconcert. Naar verwachting is het concert rond 22:00 uur afgelopen.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

23,50 normale kaarten (zelf kleedje of stoeltje meenemen)
27,50 zitplaats.
 

Bezoekersinformatie

Landgoed Vollenhoven
Utrechtseweg 59
3732 HA De Bilt (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht