Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Concert Open Fanfare Orkest en livestream

Zondag 11 december 2022 | Online en op locatie | Buitensociëteit van Theater Hanzehof | Zutphen
bewaar
Het concert ‘OFO Live@Buitensoos’ door het Open Fanfare Orkest vindt plaats op zondagmorgen 11 december in Zutphen. OFO hoopt haar publiek te verwelkomen in de Buitensociëteit van Theater Hanzehof, daarnaast is het mogelijk het concert live thuis te streamen. Deze unieke mogelijkheid is zelfs gratis, na aanmelding.

Medewerking verleent trombonesolist Pierre Volders die als entertainer in de huid van Don Quichot kruipt. De presentatie is in handen van Marlies Claasen en Bigears Productions van Max Boeree zorgt voor een dynamische livestream in de huiskamer.

Op het programma staat Cantos de la Mancha van Jan Sandström. Hierin zal Pierre Volders, solo-trombonist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest, de geniale gekte van Don Quichot op alle mogelijke manieren uitbeelden. Uiteraard op zijn instrument, maar hij laat ook zijn theater-, zang- en schreeuwkunsten zien en horen. Daarnaast speelt OFO de werken Firework! (Jan Van der Roost), Heaven on Earth (Maurice Hamers), First Essay (Samuel Barber, arr. Harrie Janssen) en Underlige Aftenlufte (Carl Nielsen, arr. Willem van Zee).

Het Open Fanfare Orkest is een ‘fanfareorkest nieuwe stijl’ dat op een zo hoog mogelijk niveau muziek maakt. Artistiek leider en dirigent is Willem van Zee. Elk seizoen telt twee bijzondere projecten die iets unieks brengen in de zin van samenwerking, muziekstijl, locatie of educatief karakter, met vernieuwing voor zowel muzikanten als publiek. Meer informatie over OFO op de website van het orkes.


Aanvangstijden

Zondag 11 december 2022: 11.00 uur

11 december, 11:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Bijwonen in de zaal: 5,00 euro per ticket, via de website.
Livestream thuis: gratis tickets met link, via de website.
 

Bezoekersinformatie

Buitensociëteit van Theater Hanzehof
Coehoornsingel 1
Zutphen (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda