Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Feurich-vleugelconcert met Ramon van Engelenhoven

Zaterdag 28 januari 2023 | Oude Stadhuis | Tholen
bewaar
De jonge getalenteerde pianist Ramon van Engelenhoven zal in zijn programma aansluiten bij de vleugel die permanent in de Vierschaar van het Oude Stadhuis staat opgesteld. Op dit instrument, gebouwd door Feurich in 1908 te Leipzig, speelt hij repertoire van laat-Romantiek tot modernen. Composities van Franz Liszt, Claude Debussy, Sergei Prokofiev en Ramin Amin Tafreshi.  Het concert zoals in Tholen geprogrammeerd zal Ramon van Engelenhoven tevens op 1 februari uitvoeren in de Kleine Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam.

In 2019 ronde Ramon van Engelenhoven met het hoogst haalbare cijfer zijn Master Piano aan het Conservatorium van Amsterdam af. Hij heeft daarnaast bij verschillende bekende pianisten gestudeerd, waaronder Frank Peters, Jan Wijn en Naum Grubert. Ook heeft hij deelgenomen aan de Dutch Classical Talent Tour in 2019 en 2020. Het belooft een onvergetelijke muzikale avond te worden.

Wilt u kaarten reserveren? Hiervoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Geef hierbij aan hoeveel kaarten u wilt reserveren en vernoem hierbij de dag van het concert. Op de dag van het concert opent de kaartverkoop aan de deur om 19.45.


Aanvangstijden

Zaterdag 28 januari 2023: 20:15 uur

Op de dag van het concert opent de kaartverkoop aan de deur om 19.45.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€15,- per kaartje.
 

Bezoekersinformatie

Oude Stadhuis
Hoogstraat 12
4691 CB Tholen (Zeeland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda