Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Op de Jacobsladder - Concert met Paasbuffet

Maandag 10 april 2023 | De Verwondering | Terwolde (Voorst)
Vanuit onze Kirgizishce yurt van 80m2 nemen Noortje Braat (zang/viool) en Wiek Hijmans (elektrische gitaar) je mee de muziek en stilte in. Met o.a. Schubert, Ravel en eigen werk. Zij bundelen hun krachten en brede muzikale achtergrond om samen met het publiek een moment van bezinning te creëren. Met een eigen, kernachtige benadering van muziek uit verschillende stijlperiodes én eigen composities verklanken zij een ode aan het mysterie van het leven.

Het concert duurt ongeveer 50 minuten, aansluitend genieten we buiten onder de strechttent van een Paasbuffet in de natuur [bij kou gebruiken we heaters] . Het buffet is inclusief koffie/thee, exclusief andere dranken.

Noortje Braat (1980) is actief als musicus en theatermaker. Ze studeerde compositie aan de HKU, volgde een opleiding tot uitvoerend theatermaker aan de Amsterdamse Theateracademie en behaalde haar Bachelor in de Neerlandistiek. Ze schrijft teksten voor muziek(theater) en ontwikkelde verschillende muziekvoorstellingen samen met componist Egon Kracht.

Wiek Hijmans (1967) speelt sinds zijn elfde jaar elektrische gitaar. Zijn interesse in zowel klassieke als populaire muziek heeft hem altijd gemotiveerd om zich te wijden aan het integreren van zijn instrument in de klassieke muziektraditie. Hij was de eerste elektrische gitarist aan de klassieke afdeling van de Manhattan School of Music, waar hij voor zijn werk de Andrés Segovia Award ontving. Hij is actief in de internationale hedendaagse jazz wereld.


Aanvangstijden

Maandag 10 april 2023: 11:30 uur

11.30 - 14.30 uur / Inloop vanaf 11.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 45,00
Parkeren is gratis.
 

Bezoekersinformatie

De Verwondering
Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde (Gelderland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda