Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Rockcoverband Next Gear live bij Pomp41

Zondag 12 februari 2023 | Pomp41 | De Bilt
bewaar
Op zondag 12 februari gaat het dak eraf bij de Pomp41 in de Bilt. De Utrechtse rockcoverband Next Gear transformeert het sfeervolle restaurant die middag in een waar rockpodium. Gasten kunnen zich alvast voorbereiden op een optreden vol moderne & klassieke rockmuziek, blues, ballads en hier en daar wat muziek van eigen bodem. De tafels kunnen aan de kant, want er wordt gegarandeerd gedanst.

Voor de zes bandleden van Next Gear wordt het 12 februari een bijzondere dag. Het is namelijk hun eerste officiële optreden onder die bandnaam. Het einde van rockcoverband Profiler betekent in 2022 het begin van Next Gear. Na 20 jaar Profiler besloten de vier overgebleven bandleden ervoor om niet zomaar door te gaan met wéér een nieuwe bezetting, maar echt een frisse start te maken. Daarbij horen een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl én twee nieuwe bandleden. Next Gear stelt zich op zondag 12 februari in de Pomp41 graag voor aan het publiek. Dat wordt een feest voor zowel voormalig Profiler fans als voor (nu nog) onbekenden!

We lichten alvast een klein tipje van de sluier. Next Gear heeft een missie; moderne & klassieke rockmuziek toegankelijk maken voor jong en oud. Dat doen ze met een stevige setlist bomvol herkenbare songs in het Top 4000 genre.


Aanvangstijden

Zondag 12 februari 2023: 13.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Pomp41
Dorpsstraat 41-43
3732 HH De Bilt (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda