Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Siberian Oxygen live Stadsklooster Utrecht

Zondag 30 april 2023 | Het Stadsklooster | Utrecht
bewaar
In de afgelopen twee jaar, waarin optreden (en vele andere dingen) door COVID-19 nauwelijks mogelijk was, leek er opeens tijd over te blijven. Maar stilgezeten heeft Siberian Oxygen allerminst. Tijdens deze periode heeft de door René Mijderwijk en Marcel Bouvrie opgerichte band juist stevig het gaspedaal ingedrukt. Aan de ene kant met het schrijven en arrangeren van nieuwe songs over de nodige actuele thema’s, zoals mobieltjesverslaving, klimaatverandering en onthaasten. En aan de andere kant met het uitbreiden van de groep met enkele belangrijke muzikale aanwinsten.

De komst van een nieuwe zangeres, drummer en bassist heeft voor een behoorlijke impuls gezorgd en verrassend snel is het ambitieuze zestal een geolied geheel geworden. Siberian Oxygen is dan ook meer dan trots op de nieuwe EP ‘Time for Delay’ die in het najaar van 2022 verscheen en in de eerste maand al in meer dan 30 landen werd beluisterd. Nadat in de afgelopen 10 jaar eerder twee albums en een EP werden uitgebracht, laat Siberian Oxygen op ‘Time for Delay’ een nog professionelere sound horen die lijkt te zijn gecreëerd voor een ontspannen moment waarop je alles even loslaat en je laat vervoeren door subtiele arrangementen, waarin gitaar en harmonieuze samenzang de boventoon voeren. Inspiratiebronnen: Damien Rice, Norah Jones, Leonard Cohen en Phoebe Bridgers.


Aanvangstijden

Zondag 30 april 2023: 15.30 uur

15.00u Zaal open
15.30u Aanvang concert.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 10 (inclusief 1 consumptie).
 

Bezoekersinformatie

Het Stadsklooster
Kanaalstraat 198
3531 CP Utrecht (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda