Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Carmina Burana

Zondag 23 april 2023 | TivoliVredenburg | Utrecht
Carl Orff’s magistrale Carmina Burana behoort dankzij het beroemde openings- en slotdeel O Fortuna en de losbandige opzwepende liederen tot de meest populaire muziekstukken ter wereld. Orff liet zich inspireren door Middeleeuwse teksten waarmee rondtrekkende monniken en troubadours het genot van de liefde, de drank en het zwervend bestaan bezongen.

Toporkest Harmonie St. Michaël van Thorn, het veelzijdige Brabantkoor en het kinderkoor van koorschool Limburg presenteren Orff’s meesterwerk in een uitvoering met 160 musici. Anna Emelianova (sopraan), Raoul Steffani (bariton) en Rob Meijers (countertenor) vertolken de enerverende solopartijen.

Vóór de pauze presenteert het orkest de wereldpremière van nieuw werk voor blazers van de Nederlandse componist Bart Visman en de Nederlandse première van Legacy, het virtuoze en filmische hoboconcert van de Spaanse componist Oscar Navarro, met in de hoofdrol de solohoboïst van het Residentie Orkest, Roger Cramers. Het geheel staat onder leiding van dirigent Ivan Meylemans.


Aanvangstijden

Zondag 23 april 2023: 15.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda