Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Keltische muziek in Baarland

Zaterdag 1 april 2023 | Maartenskerk | Baarland (Borsele)
4 enthousiaste muzikale mannen, een zwik traditionele instrumenten, harmonieuze (samen)zang, lollige of wetenswaardige verhalen, authentieke tunes en songs, tranen-trekkende melancholische verstilling en tenen-tikkende uptempo nummers. Zomaar een greep uit de ingrediënten voor een concert van de Keltische Folkband Windbroke.
Op 1 april verzorgt het gezelschap een avondvullend optreden in de historische kerk van Baarland, de sint Maartenskerk. Het 14e-eeuwse rijksmonument is met zijn historie en mooie akoestiek een waardig decor voor de traditionele klanken uit Ierland, Schotland, Frankrijk en Spanje of uit andere gebieden waar nog Keltische invloeden zijn terug te vinden in de cultuur.

Het programma "After The Break" was in 2022 het antwoord van de band op de Corona-periode. Hoewel de huidige setlist nog geen nieuwe naam heeft zijn er inmiddels al weer zoveel nieuwe nummers bijgekomen dat "After The Break - Plus" de lading meer zou dekken. Een avond genieten van fijne authentieke muziek in een sfeervolle ambiance!

De afwisselende combinatie van vrolijkheid en melancholie maakt de concerten telkens bijzonder. Hierin bewandelt de band niet de gangbare paden maar kiest voor de minder bekende muziek uit de rijke Keltische traditie. Dit alles wordt doorspekt met humoristische wetenswaardigheden en anekdotes tijdens de voorstellingen.


Aanvangstijden

Zaterdag 1 april 2023: 20.00 uur

Aanvang 20:00 uur, deuren open 19:30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€15,-.
 

Bezoekersinformatie

Maartenskerk
Slotstraat 3
4435 AM Baarland (Zeeland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda